Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 26 Mai 2020 - 7564 vizitatori azi
Un milion de evrei urmeaza sa devina con-cetatenii nostri.

Un milion de evrei urmeaza sa devina con-cetatenii nostri. Au acest drept ? Nu! Nici vorba!

Domnule profesor  ION  COJA, in 2001 la o conferinta tinuta la sala Dalles si in cateva publicatii ati pretins ca in Romania au fost incetateniti 500.000 (cinci sute de mii) de evrei, in mare taina, fara sa se publice nimic despre aceasta veritabila invazie. Nici un oficial nu a intervenit sa va puna la punct, sa dezminta aceasta informatie si sa linisteasca opinia publica!

 

Dragul meu, noi nu mai avem opinie publica, asa ca nu era nimic de linistit... In mod normal trebuia sa reactioneze ziarele! Sa-mi ceara dovezi si amanunte sau sa ma ia la rost ca alarmez lumea. Am asteptat reactia autoritatilor si a ziarelor ca sa aflu ca m-am inselat! As fi fost eu primul care m-as fi  bucurat si as fi suportat cu inima usoara orice corectie, chiar si penala, pentru cele afirmate, numai sa se dovedeasca a fi vorba de o alarma falsa!

 

De la cine ati primit aceasta informatie?

 

De la o persoana din guvern, nu toti guvernantii de dupa 1990 sunt tradatori de Tara. Precum si de la un evreu de treaba, foarte bine informat, care mi-a precizat si cifra finala a evreilor care urmeaza sa se stabileasca in Romania: un milion! Dupa venirea la Cotroceni a lui Basescu am luat legatura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al presedintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun ca in final va fi sa fie un milion de evrei care se vor stabili in Romania si Republica Moldova... Ca o compensatie, se va face unirea cu Basarabia... Acesta a fost raspunsul!Un raspuns aproape oficial.

 

Ati publicat un Apel al Romanilor pe aceasta tema. Tradus in engleza, depus pe la ambasade, la agentii de presa... Care a fost reactia?

 

Tacere din partea tuturor oficialilor, a tuturor autoritatilor. A inceput Apelul sa circule pe Internet insa si asta a fost bine. Mi-au raspuns si cativa evrei, mirandu-se cum de am putut imagina asa ceva! Cica evreii din Romania abia mai sunt cateva mii, sunt o comunitate pe cale de disparitie, trebuie sa fii nebun sa scornesti asa poveste!... Ba, unul mai istet, Liviu Ornea, m-a luat si peste picior: numai niste evrei nebuni ar parasi raiul din Israel pentru mizeria din Romania!... Nebun cine l-ar lua in serios pe Coja!

 

Sunteti in continuare convins ca se pregateste acest veritabil exod evreiesc?

 

Nu se pregateste, el este in plina desfasurare. Si nu este exod, este invazie, facuta pe sest, ca sa folosesc o expresie de argou din idis! O invazie care se produce dupa o stratagema inedita, inca neexperimentata in istorie!

....Mergi la Frumusani sau langa Urziceni, poate si-n alta parte, unde s-au construit deja orasele intregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, sa traiasca izolati de populatia autohtona... Asta pe langa miile de locuinte, apartamente si vile, cumparate de evrei pe cont propriu, in Bucuresti si orasele mai mari. Este evident ca au o strategie anume, nu vin deodata toti cei o mie de mii de evrei!... Mizeaza pe iuteala lor de picior si pe neatentia spectatorilor, a noastra! Ca la orice scamatorie sau inselaciune, poti sa-i zici cum vrei sa-i spui! Nu mai este nicio indoiala. Am publicat de-a lungul ultimilor zece ani nenumarate dovezi, inclusiv din sursa evreiasca, ca acesta este planul si ca a pornit derularea lui! Pierdem timpul daca imi ceri dovezi noi!

 

De fapt, eu v-am invitat la aceasta discutie sub impresia unui material gasit pe Internet, o declaratie a unei inalte oficialitati iraniene, Hassan Firouzabadi, foarte multumit sa constate ca, si citez, zilele statului Israel sunt numarate, ca evreii si-au dat seama ca nu mai pot sa reziste presiunii arabe, musulmane, si sunt preocupati de singura iesire pe care o mai au: sa se intoarca fiecare evreu in tara de unde a venit el sau parintii sai! Sa paraseasca Israelul!

 

Cred ca acest demnitar iranian stie mai bine decat mine sau dumneata ce se intampla in Israel. Nu avem voie sa ignoram semnalul de alarma pe care ni-l trimite... In Israel evreii cei mai lucizi discuta despre parasirea, macar partiala, a Israelului. A aparut si o denumire, un cuvint nou -  "solutia diasporista", pentru a denumi aceasta miscare, aceasta stramutare a cateva milioane de evrei, aceasta Alia in sens invers. Asa am gasit-o numita in cartile unui evreu important: Philip Roth. Sper sa le fi citit si domnii Dorel Dorian si Liviu Ornea! Ei m-au contestat. Ii astept sa prezinte scuze publice pentru nerusinarea cu care m-au atacat... Sunt convins ca stiau mai bine decat mine cata dreptate aveam! Niste...

 

Subiectul discutiei la care va invit este acesta: de ce evreii n-ar avea dreptul sa se stabileasca in Romania? Drepturile Omului nu asigura si dreptul la libera circulatie?!

 

Nu! Drepturile Omului iti asigura posibilitatea de a parasi tara in care te afli, oricare ar fi ea! Dar nimeni nu-ti da dreptul de a alege in ce tara sa traiesti! E absolut logic! Daca ai plecat dintr-o tara, te stabilesti in alta tara doar daca esti acceptat. In plus - si acesta este argumentul probabil cel mai important: nu se admite nicaieri incetatenirea in masa, cu miile si sutele de mii! Tocmai pentru ca totul este (a) ilegal si (b) in contradictie cu vointa poporului roman, autoritatile recurg la secretul operatiunii pentru a aduce in Romania milionul de evrei! E inspaimantator ca s-au gasit printre guvernanti atati romani tradatori, care sa accepte sa participe la asigurarea desfasurarii in secret a acestei vaste invazii! Suntem deja sub ocupatie straina si nici macar nu stim! Ingenioasa mutare! Repet: fara precedent in istorie! Cum toata operatiunea s-a facut in secret, cei care au participat la ea nu aveau cum sa nu-si dea seama ca fac ceva ilegal si teribil de imoral! Act de tradare constienta din partea guvernantilor!

 

Cine sunt acesti romani tradatori?

 

In primul rand cei trei presedinti post-decembristi! Dintre ei, in mod deosebit il acuz pe Emil Constantinescu. Faptul ca mama sa este evreica nu poate fi nici scuza, nici explicatie, nici justificare! Va trebui sa raspunda penal! Ca si toti prim-ministri de dupa 1996! Ministrii de Interne mai ales. Si multi altii! Parlamentarii nu cred ca au cunostinta de aceasta invazie, ca au discutat cumva acest subiect! Nici macar in mod neoficial, la o cafea, intre doua sedinte.

 

Mai sunt si alte motive pentru care va opuneti stramutarii in Romania a unui milion de evrei?

 

Mai am inca un milion de motive!... Nici nu stiu cu care sa incep! Dar mai inainte de orice da-mi voie sa-ti marturisesc sila si lehamitea mea, a celui care pricepe si stie bine cata minciuna, cata suferinta a produs schizofrenia evreilor sionisti care au planificat si infiintat statul Israel cu un dispret total pentru viata oamenilor, inclusiv a evreilor. Ma intreb ce este acum in mintea evreilor nevoiti din nou sa rataceasca! Au in ei macar atata demnitate incat sa le ceara socoteala celor care i-au plimbat aiurea pana in Israel si retur?!... S-au purtat doua razboaie mondiale pentru a se putea infiinta statul Israel! Cine raspunde pentru esecul proiectului Israel in Palestina? Chiar nimeni?!

 

Dar este oare cazul sa va preocupe atat de mult suferintele altora, fie ei si evrei?!

 

Sunt foarte derutat de lipsa de  reactie a evreilor de rand, a evreilor normali, as zice. Menajamentele lor fata de sionismul a carui victima sunt! Evident, victimele cele mai reale sunt evreii care au facut Alia, adica au plecat din tara de bastina in Palestina, sa sustina nasterea si consolidarea Israelului. Acei evrei sunt, majoritatea, decedati... De suferinta lor, a dezradacinarii, copiii lor nu stiu mare lucru! Sunt bucurosi acum ca statul le asigura stramutarea in Europa, in Polonia, in Ungaria, in Romania! Numai ca suferinta evreilor, de pe urma infiintarii statului Israel, suferinta reala, este incontestabil mai mica, in toate felurile mai mica, decat suferinta indurata de alte popoare pentru infiintarea statului Israel. Iar printre popoarele care au suferit cel mai mult de pe urma nebuniei sioniste sa stii ca noi, romanii, ocupam un loc in fata de tot! Randul intai! Cu coronita!... Numai rusii or fi suferit mai mult!

 

La ce va referiti?

 

Ai auzit de actorul acela, Mel Gibson, care a declarat ca evreii sunt vinovati de toate razboaiele?

 

Da, a cam patit-o dupa aia. L-a costat mult aceasta declaratie!

 

Nu de asta-i vorba! Ci de dreptatea pe care a avut-o Mel Gibson! ...Fireste, este un mod usuratic, colocvial, de a vorbi asa, de toate razboaiele. Nu chiar toate! In mod sigur numai doua: primul si al doilea razboi mondial!

 

Chiar: numai doua?!... Dar in ce fel sustineti aceasta acuzatie?

 

Sunt multe carti, multi autori care au promovat aceasta idee ori au lasat sa se inteleaga ca asa stau lucrurile!... Din fericire - daca pot spune asa, cei mai importanti si mai convingatori sunt insisi autorii evrei! Un Benjamin Friedman, de pilda. In plus, te rog sa aplici regula din criminalistica: cui prodest? Cui i-a folosit? Cine a tras foloasele cele mai mari? Asa se procedeaza intr-o ancheta, cand s-a produs o crima. Incerci sa afli cine este principalul beneficiar de pe urma disparitiei victimei. In 99% din cazuri asa se ajunge la autorul crimei! Iar razboiul ce este altceva decat o crima, repetata in cateva milioane de ipostaze... Si cam toti istoricii consemneaza marile castiguri si avantaje dobandite de evrei dupa fiecare razboi mondial! Aceste beneficii au fost incununate prin infiintarea statului Israel!

 

Haideti sa ne rezumam la romani. Se poate oare vorbi de suferintele romanilor de pe urma infiintarii statului Israel? Cu ce ne-a afectat aparitia statului evreiesc?

 

Trebuie inceput cu o suta de ani mai in urma. Statul Israel s-a infiintat in 1948, dar ideea de a se infiinta un stat, o patrie pentru evrei, a fost mult mai veche, iar pentru amplasamentul unui viitor stat al evreilor au fost luate in calcul mai multe variante. Varianta cea mai agreata de sionisti a fost undeva pe un teritoriu unde locuiau ca majoritari romanii... Moldova lui Stefan cel Mare, incluzand deci si Basarabia, si Bucovina, si Galitia... Cam aici au simtit evreii ca se afla raiul pe pamant, cum numea Salom Alehem acest spatiu!... Si dupa 1830 a inceput invadarea acestui teritoriu de catre evrei. Invadarea prin infiltrare a unor persoane sau grupuri mici, aparent inofensive la nivelul evenimentelor istorice. A urmat reactia romaneasca, discursurile lui Vasile Alecsandri, Vasile Conta si altii, in Parlament, articolele lui Eminescu si ale altora, infiintarea Miscarii Legionare si lupta acesteia cu tradatorii de neam din clasa politica romaneasca. Ar trebui de urgenta facut un inventar riguros al pagubelor si suferintelor noastre de pe urma tentativei de a stabili Israelul in Romania. Ar fi o tema de cercetare buna pentru istoricii de la Institutul pentru Cercetarea Holocaustului, caci de un holocaust a fost vorba, un holocaust impotriva romanilor!

 

Ce rol a avut Holocaustul pentru infiintarea Israelului?

 

Un rol decisiv! Tocmai de aceea se spun atatea minciuni despre Holocaust! Pentru a se ascunde faptul ca a facut parte din strategia sionista! A fost planificat cu mai multe scopuri, in mod deosebit (1) pentru a reface solidaritatea dintre evrei, (2) pentru a anihila curentul de asimilare a evreilor printre goimii crestini, (3) pentru a crea in opinia publica acel curent de simpatie si compasiune care sa determine opinia publica sa accepte infiintarea Israelului ca pe o solutie binecuvintata! In plus, a mai fost si (4) obtinerea de compensatii de la cei vinovati de genocidul pus la cale de sionisti. In fine, se mai vorbeste, cu argumente si cu documente, de inca un mobil, cel mai cinic si mai criminal: (5) au fost supusi deportarilor si exterminarii evreii de calitate proasta, evreii degenerati, care reprezentau un lest pentru evreime!... Acesti evrei de proasta calitate au fost selectati mai ales dupa starea lor economica precara. Pentru sionisti, evreii saraci nu merita sa supravietuiasca... Sunt rebuturi umane.

 

Cunosc aceasta ipoteza, este cutremuratoare! Mi-e greu s-o iau in serios!

 

Si mie! Tot ce ti-am spus pana acum sunt idei care circula in literatura negationista. Eu nu inventez nimic!

 

Ma gandesc la evreii supravietuitori, nu cred ca ar suporta aceasta idee si nu ar reactiona! Lipsa de reactie nu cumva dovedeste ca ipoteza este total fantezista?

 

Si eu m-am gandit asa. Dar ma mai gandesc si altfel: cine sa reactioneze? Evreii si urmasii evreilor care au scapat, care deci au fost alesi, selectati sa supravietuiasca? Inchipuie-ti ca ai fi pe un Titanic care se scufunda, iar capitanul le-ar spune pasagerilor ca nu sunt locuri de salvare pentru toti si ca este nevoit sa faca o selectie! Daca te nimeresti printre cei care primesc un loc in barcile de salvare, nu te mai gandesti sa intrebi, domnule capitan, dar dupa ce criteriu ati decis cine da si cine ba?!...

Asa si cu evreii care au supravietuit holocaustului!... Care au fost alesi sa supravietuiasca! Mai ales ca vinovatia pentru actul exterminarii in masa a sute de mii de evrei, real, a fost pasata integral asupra altora! Integral, am spus!

 

Adica?

 

Adica exista o vina a mai multora, nu numai a evreilor sionisti! Evrei multi au fost ucisi si in Polonia, in Rusia, in Ucraina! Unii care se dau mai cunoscatori sustin ca holocaustul a fost o rafuiala intre evrei, care nici pe departe nu sunt un popor omogen, ci este framantat de dispute ancestrale intre mai multe soiuri de evrei! Dar sa nu ne departam de subiectul nostru.

 

In Romania care evrei au murit?

 

Nu-i treaba noastra acum, in aceasta discutie!... Important pentru noi este sa stabilim ca evreii care au murit in Romania anilor 1940-44 nu pot fi considerati victime ale Holocaustului! Citeste definitia data holocaustului de expertii de la Yad Vashem. Tine-o minte: In centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu - barbati, femei, copii. Se potriveste aceasta definitie cu faptele? A functionat vreodata in Romania decizia de a ucide fiecare evreu?! Nici macar in Germania!

 

Mda, nu se potriveste deloc cu ce s-a intamplat in Romania! Nici vorba sa fi functionat in Romania decizia de a ucide evrei! Din pacate, comisia Elie Wiesel a pornit de la o alta definitie a holocaustului! La fel si Institutul de Cercetare a Holocaustului! O definitie inacceptabila intre oameni seriosi!

 

Au dat alta definitie, inlocuind uciderea cu persecutia! Daca porneau de la definitia corecta, a doua zi trebuiau sa declare desfiintata si comisia, si institutul acela, in care s-au oplosit niste tradatori, niste gainari! Niste mincinosi! Niste trantori mai rai si mai jalnici decat cei ce au lucrat candva la instiutul de istorie a PCR... Dar nici macar definitia pe care au propus-o nu le-ar fi dat dreptul sa vorbeasca de un Holocaust, de un genocid!

...Partea proasta este ca toata aceasta tevatura cu Holocaustul din Romania este direct legata de proiectul venirii acestui milion nenorocit de evrei! Cam tot ce s-a intamplat in Romania de dupa 22 decembrie 1989 are legatura cu aceasta invazie insidioasa, nevazuta, neauzita... Daca nu cumva chiar si asa zisa noastra revolutie...

 

Care ar fi legatura?

 

Este de asteptat ca lumea romaneasca, atunci cand romanii vor constientiza ce se intampla cu noi, sa aiba o reactie de respingere si de adversitate fata de evreii invadatori, nu pentru ca sunt evrei, ci pentru ca sunt invadatori! Aceasta reactie va fi mai mica, mai estompata, timida chiar, daca ni se baga in cap ca parintii nostri au omorit sute de mii de evrei! Unii dintre noi se vor bucura chiar, spunand ca in felul acesta, prin venirea evreilor, ni se ofera ocazia de a ne plati de datoria cu care ne-au incarcat fata de evrei asa zisele crime ale lui Antonescu si ale legionarilor! Romanul accepta cu greu un asemenea pacat fara sa incerce sa obtina iertarea din cer precum si cea de pe pamant!... Haimanalele astea sioniste si holocaustizante vor sa ne creeze un complex de vinovatie fata de evrei. Calcul profund gresit! Tot mai multi romani, indeosebi tinerii, constientizeaza ca de fapt evreii se fac teribil de vinovati, dovedindu-se ca nu sunt capabili sa nutreasca sentimentul de mare noblete si demnitate umana care este recunostinta! In loc sa ne fie recunoscatori, ei isi fac socoteala ca suntem fraieri de buni si-si pot bate joc de noi! Or sa constate curand ca iarasi s-au inselat!

 

Asta suna a amenintare!

 

Binenteles! Faptul de a fi in legitima aparare si de a-ti ajunge cutitul la os te face extrem de periculos! Tucidide atragea atentia ca un adversar adus in pragul desfiintarii, al nimicirii totale, gaseste in el resurse nebanuite de nimeni de a riposta devastator. Caci te impaci cu infrangerea, la gandul ca data viitoare vei fi tu victorios! Dar cand adversarul nu vrea sa te invinga, ci sa te distruga, sa te desfiinteze, atunci reactia ta va fi de genul "mor cu el de gat"! Sa nu-si faca iluzii cei care s-au trezit asa de usor, peste noapte, cu cetatenie romana! Tot ce misca-n tara asta le va fi dusman de moarte! Sa se astepte la tot ce poate fi mai rau! La orice! Caci vom fi in legitima aparare!

 

In numele cui vorbiti asa?

 

Sper ca in numele multor romani. Sau macar in numele romanilor din Vatra Romaneasca si din Liga pentru Combaterea Anti-Romanismului, LICAR.

 

Ce ar mai fi de spus!

 

Lucrul cel mai important: suferintele pe care le-a adus instaurarea comunismului in Romania au legatura directa cu infiintarea Israelului! Ca si caderea comunismului!... Stiu ca se vor mira multi! Dar mintea sionistilor este maladiv de intortocheata si de combinatorie! Nu le sta mintea la frumusetea lumii si a vietii, a conditiei de om, sa se bucure de ea! Ci sunt clipa de clipa chititi pe planurile lor pe cat de ingenioase, pe atat de falimentare pe termen lung!... Planuri atat de intunecate, departe de esenta luminoasa a fiintei umane. Planuri efectiv diabolice, dracesti!

 

E drept, evreii au dat cei mai mari campioni la sah! Se pricep la combinatii, la anticiparea jocului cu zece mutari sau mai multe!

 

Da-mi voie sa-ti demonstrez cu alta ocazie ca te inseli. Priceperea la sah nu este sinonima cu inteligenta! Inteligenta aia care face din om minunea Universului!... E multa paranoia in jocul de combinatii cu zece mutari inainte!... Si mergem mai departe! Ce ziceam?

 

Ziceati ca instaurarea comunismului are legatura cu infiintarea statului Israel!

 

Da, are! Si putina lume isi da seama! Pentru ca in perioada interbelica, atunci cand evreii au fost invitati sa vina cat mai multi in Palestina, ca sa sustina infiintarea statului patrie, sionistii au constatat ca majoritatea evreilor sunt oameni normali si nu-si parasesc casa si rostul lor pentru a implini un vis poate romantic, dar mai ales nerealist, nesabuit! Concluzia sionista: daca evreii nostri nu vin de buna voie in Palestina, sa-i constrangem sa vina! Acesta a fost, printre altele, si rolul Holocaustului. Dar si asa, de la Auschwitz sau Dackau majoritatea evreilor cand au fost eliberati au ales sa plece in alta parte, mai ales in SUA, nu in Palestina! Asa ca mai era nevoie de ceva ca sa-i constranga pe evrei sa-si paraseasca ograda, afacerile, relatiile umane etc. si sa faca Alia in Palestina sau, dupa 1948, in Israel. Acel ceva a fost instaurarea comunismului in Estul Europei, acolo unde traiau cei mai multi evrei, iar comunismul a insemnat desfiintarea proprietatii personale, a initiativei individuale, teroare politica etc. Un adevarat infern, au spus-o toti. Prin ridicarea vestitei cortine de fier, din acest infern nu aveai voie sa pleci. Pentru prima oara in istorie s-a instituit o bariera de netrecut la granita fiecarei tari comuniste. Zeci de mii de oameni si-au pierdut viata incercand sa treaca de aceasta bariera fara pasaport, sa ajunga in Occidentul tot mai atragator!

 

Singurii care au primit dreptul sa paraseasca legal raiul comunist au fost evreii! Am inteles...

 

Dar nu au avut dreptul sa-si aleaga tara unde sa emigreze, ci majoritatea evreilor au fost obligati sa se stabileasca in Israel! Unde, e drept, li se ofereau conditii de viata ceva mai bune ca in tara parasita! De unde au venit resursele materiale? Asta e alta poveste, secundara!...

Asadar, una dintre "ratiunile superioare" care au patronat instalarea comunismului in tarile in care locuiau cei mai multi evrei a fost sa-i oblige pe evrei sa plece din lagarul de concentrare comunist. Si nu uita ca pretutindeni comunismul s-a instaurat prin evrei! Armata Rosie si evreii!

 

Ma mir insa...

 

Dragul meu, sa nu ne pierdem in detalii, acele detalii care vin in contradictie cu ce spun! Lasa-ma sa inchei, adica sa fac legatura intre proiectul Israel si caderea comunismului!... Asa cum o vad eu. Poate gresesc. Pe urma discutam si detaliile! Deci: situatia din Israel nu a evoluat cum si-ar fi dorit multa lume, inclusiv noi, romanii nationalisti, sa zicem! Nu mai zic de sionisti! E drept ca Israelul s-a latit, s-a largit, in urma unor razboaie care au facut insa imposibila pacea cu arabii. In felul acesta presiunea araba la noile granite a devenit tot mai mare, exploziva in orice moment! Asa ca evreii responsabili de mersul lucrurilor in Israel au inceput sa ia in calcul si varianta esecului! Din cate am aflat abia cu un an, doi in urma, inca din anii 70-80 se discuta serios pe aceasta tema in mediile politice si in mass media din Israel, SUA. Am inteles asta de la Philip Roth, amintit mai sus. Dupa Philip Roth si alti evrei care gandesc ca el, solutia ar fi ca evreii veniti din Europa sa se intoarca de unde au venit, iar in Israel sa ramana evreii proveniti din tarile arabe. Fiind mai putini la numar, acestia se vor multumi cu un Israel mai mic, restrans la granitele din momentul infiintarii, cele din 1948.

Sa luam cazul Romaniei, al Romaniei conduse de Ceausescu si oamenii crescuti de acesta: In niciun caz Ceausescu nu ar fi acceptat revenirea in masa a evreilor plecati din Romania! In plus, nici nu prea era atragatoare pentru evrei acea Romanie in care ei s-ar fi intors cu coada intre picioare... Pentru ca revenirea evreilor in Romania sa fie posibila, adica sa fie acceptata si tolerata de autoritati, de populatie, era nevoie ca in Romania sa se schimbe regimul nationalist(-comunist) al lui Ceausescu si sa fie inlocuit cu un regim preocupat de valorile false ale globalizarii, ale mondializarii, ale multiculturalismului, ale amestecului rasial etc. Era nevoie de o Romanie  cu o populatie saracita, descurajata, speriata de spectrul saraciei, o Romanie din care au plecat cateva milioane de indivizi de calitate, oameni intreprinzatori care si-au luat lumea in cap sa scape de saracia din Romania! Au plecat vreo 2-3 milioane de romani, romani dintre cei mai energici, mai activi, asa ca nu se va simti prea tare milionul de evrei care le iau locul!...

 

Bine, dar din Romania nu au plecat in Israel un milion de evrei!...

 

Eh, abia de aici, de la aceasta constatare incepe tragedia care ni se pregateste! Caci scopul urmarit nu este numai dezamorsarea situatiei din Israel sau chiar abandonarea Israelului si plasarea israelienilor in tarile de origine. Ci scopul este mutarea Israelului in Romania! Nu la anul si nici peste 10 ani. Deocamdata la anul si in urmatorii 10-15 ani se vor ingriji ca numarul evreilor si ponderea lor in viata economica din Romania sa fie tot mai mare! Iar numarul romanilor si ponderea lor in viata social-economica sa fie tot mai mica. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Tarii! Nu forma conteaza, nu ambalajul, ci continutul! Iar continutul va fi tot mai evreiesc pana ce se va atinge masa critica, daca pot spune asa. Masa critica necesara pentru a declara si consfinti caracterul evreiesc al statului numit in acte Romania! In realitate, caracterul romanesc al acestui stat va deveni o amintire...

Desigur, asa vad eu lucrurile, la nivelul meu de informatii si de intelegere a lumii in care traiesc... Acesta este scenariul pe care il consider ca se afla in derulare... Acestea sunt intentiile unui adversar care are toate atuurile materiale in mana. Mai putin atuurile spirituale... Si in niciun caz sustinerea la care spera orice om cu mintea intreaga!

Stiu bine ca acest scenariu, pus de mine pe seama intentiilor evreiesti, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oisteanu. Stiu si ca voi fi injurat de tot felul de nerozi sau ticalosi! Dar ii rog pe oamenii cu capul pe umeri sa se gandeasca la doua aspecte: au plecat din Romania in Israel 350.000 de evrei, iar de intors nu se intorc mai putini, cum ar fi de asteptat, ci mai multi! Al doilea aspect: sunt oferte in Occident, in America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt incurajati sa se stabileasca in Romania, iar Comunitatea le ofera tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de caciula. Informatia mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian... Asadar, venirea in masa a evreilor in Romania nu se limiteaza la a fi o solutie salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenintati de presiunea araba, musulmana! Ci, conform dictonului romanesc, potrivit caruia pe cine nu-l lasi sa moara, nu te va lasa sa traiesti, marii statregi sionisti ai evreimii se apuca iar de vechiul lor vis: Israelul pe pamant romanesc!..

Cine nu pricepe si nu simte ca tot ce ni s-a intamplat dupa 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau este platit sa serveasca realizarea acestui proiect netrebnic!

 

E teribil ce spuneti si extrem de grav. Am totusi sentimentul ca oferiti scenariul unui proiect de o anvergura prea mare in raport cu argumentele prezentate. In mod deosebit mi-e greu sa admit ca instaurarea comunismului a avut drept scop sustinerea pe plan demografic a infiintarii statului Israel!

 

Daca dumneata simplifici si deformezi in asemenea hal vorbele mele, ce sa mai zic de altii?!...

 

Cu ce am gresit?

 

Instaurarea comunismului a avut cauze si scopuri multiple. Chiar daca scopul principal nu a fost infiintarea sau sustinerea statului Israel, comunismul a fost util acestui nobil tel! Altminteri, in mod sigur comunismul a avut drept scop deposedarea celor ce aveau. In primul rand deposedarea celor ce aveau proprietati funciare, rurale, imobiliare. Basca fabrici si uzine, ateliere etc. Cu asta cred ca esti de acord!

 

Va dau toata dreptatea, doar am trait din plin nationalizarea si instaurarea proprietatii de stat sau a intregului popor!

 

Si ce a urmat, ce s-a intamplat dupa caderea comunismului?

 

S-a facut retrocedarea proprietatilor!

 

S-o crezi dumneata! Nu s-a facut retrocedarea proprietatilor, ci doar s-a proclamat retrocedarea, pe hartie, in textul unor legi incalcite, care au facut ca retrocedarea sa se realizeze in proportie de cel mult 10-15% catre fostii proprietari! Prin aplicarea acestor legi, peste trei sferturi din averea poporului roman care, chipurile, s-a retrocedat fostilor proprietari, a ajuns de fapt in proprietatea altora, a unor indivizi care nu aveau niciun drept de fosti proprietari sau de mostenitori. Iar foarte multi dintre beneficiarii retrocedarilor au fost nevoiti sa vinda pe mai nimic ce au primit, astfel ca, prin asa zisa cadere a comunismului, s-a definitivat un proces inceput la 11 iunie 1948 prin nationalizare: In Romania s-a schimbat radical regimul proprietatii! Proprietatea funciara si imobiliara din Romania, aflata la 11 iunie 1948 in proportie majoritara in mana etnicilor romani,  iar in 1990 aflata integral in proprietatea poporului roman, dupa 1990 a trecut in proprietatea unor alogeni, printre acesti alogeni cei mai multi fiind evreii!!

 

Asta cam asa e!

 

Sa nu ne lasam pacaliti: caderea comunismului a fost provocata si controlata pas cu pas de cei care au instaurat comunismul!...  Instaurarea comunismului a dus la desfiintarea proprietatii, iar caderea, asa zisa cadere a comunismului a insemnat revenirea la proprietatea privata, revenirea la proprietatea privata, dar cu alti proprietari, nu cei din 1948!  Iar ca sa se duca pana la capat aceasta schimbare de proprietari, in Romania s-a legiferat dreptul strainilor de a cumpara proprietati imobiliare, funciare in primul rand! Odata cu legiferarea acestui drept a inceput palestinizarea Romaniei!

Incearca sa afli cum se distribuie proprietatea funciara din Romania si vei constata ca este un mare secret sau ca nimeni nu stie in a cui proprietate se afla pamantul romanesc: cat la suta este in proprietatea unor romani, cat in propietatea altora: maghiari, tigani, evrei, arabi, italieni...

 

Italieni?

 

Am auzit de niste italieni ca au cumparat sute de hectare, undeva prin Ardeal sau Banat, si in loc sa faca agricultura, au ras cu buldozerele stratul fertil al solului, gros de 50-60 cm, l-au incarcat in trenuri si l-au dus in Italia! Vamesii, pentru ca nu aveau nicaieri trecut pe listele lor pamantul ca marfa de export, s-au multumit cu spaga si nu au taxat nimic... Literalmente au furat pamantul Tarii! Nu s-a luat nicio masura, nicio reactie din partea guvernantilor pentru a interzice in viitor asemenea grozavii!   

Nu-i de mirare ca se intampla asa! Asta este mentalitatea strainului: sa dea un tun si s-o intinda! Cum e si vorba aceea: Bai, tigane, -ti arde satul! P...a mea, ma mut in altul!...

 

Cu alte cuvinte, credeti ca nationalizarea din 1948 s-a facut cu gandul la legile retrocedarii de dupa 1990? Cam..

 

E adevarat ca pare greu de crezut. Asta ar insemna ca unii au stiut de acest mers al istoriei! Eu, dupa evenimentele la care am asistat in viata mea, mi-am intarit impresia, sa nu-i zic convingere, ca cei care au inventat comunismul si l-au instaurat, au avut tot timpul controlul acestuia, inclusiv posibilitatea de a zice La loc comanda!, adica de a desfiinta comunismul! De a demonta sandramaua, butaforia comunista! Ai vazut ce simplu au mers toate in toamna lui 1989! Singur bietul Ceausescu a luat in serios toata povestea si a crezut in viitorul comunismului, macar in varianta sa romaneasca!

Desigur, putini, foarte putini evrei au stiut care va fi soarta soarta comunismului inventat de Ei, si cand spun Ei nu am in vedere numai evrei! Unul dintre cei care au stiut, cred ca a fost "cel mai important evreu din Europa"! Iti aduci aminte expresia asta? Despre cine este vorba?...

 

Wilhelm Filderman, presedinte al comunitatii evreiesti pe vremea lui Antonescu!... Dar de unde stiti ca stia?

 

Mi-am dat seama cand am aflat ca a scris niste memorii pe care le-a lasat in pastrare secretarului sau cu indicatia ca aceste memorii sa fie predate Academiei Romane atunci cand va cadea regimul comunist din Romania... Stia ca secretarul sau, ceva mai tinar, are toate sansele sa apuce caderea mascaradei iudeo-comuniste!

Mai vrei argumente? Fa bine si mai citeste o data, pe www.ioncoja.ro , macar textul intitulat Romania, colonie a Israelului? Completeaza de minune discutia noastra.

Dar nu incheiem discutia noastra fara sa-ti ofer o informatie extrem de elocventa in sensul celor de mai sus: de cativa ani, ofiterii SRI au primit ordinul ca, in prezentarea cazurilor pe care le cerceteaza, cazuri care privesc siguranta nationala, sa nu mai faca mentiunea numelui pe care l-au purtat la nastere infractorii sau suspectii urmariti, sa nu mai precizeze ca acestia si-au schimbat la un moment dat numele. Ei sau parintii lor!... Stii care a fost unul din motivele pentru care Ceausescu si-a atras ura lor, a celor care l-au ucis in ziua de Craciun? Daduse in 1988 Ceausescu un pricaz prin care fiecare cetatean cu functii mai importante in Partid sau in Stat trebuia sa faca in scris o auto-biografie cu mentiunea expresa a oricarei schimbari de nume intervenita la rudele foarte apropiate: parinti, bunici, frati, copii, socri, cumnati etc. si sa mentioneze la fiecare numele purtat la nastere si locul nasterii. Unii au refuzat sau au tergiversat depunerea acestei auto-denuntari (caci asa ceva era in fond!). S-a cam luat de ganduri cand a vazut Ceausescu cat de multi erau cei ce aveau de ascuns o schimbare de nume, tipica celor care au avut o misiune de executat impotriva celor al caror nume l-au imprumutat. Oameni care isi ascund trecutul si viitorul!

 

Isi acund viitorul lor? Asta cum vine?!

 

Adica au de ascuns niste intentii sau angajamente ostile Tarii, romanilor!... Cumva nu ti-e clar cine a avut de ascuns asa ceva? Nu evreii ca Alexandru Graur sau Stefan Cazimir, ai caror parinti si-au schimbat numele ca semn al adeziunii lor la valorile autohtonilor, ca evrei pamanteni cum s-au considerat! Ci evreii sionisti, cominternisti... Vrei nume?

 

Numai nume de morti! Sa nu avem probleme cu tribunalul...

 

Ai vazut dumneata evreu mort?!... Asa-i ca n-ai vazut?! Nu mor, se prefac, domnule!... Dar cine-i mai crede?!

 

O ultima intrebare: de ce il acuzati pe Emil Constantinescu mai mult decat pe ceilalti presedinti?

 

Nu-i mai breaz niciunul, la urma urmelor! Basescu a ajuns presedinte pe voturi furate! Nici Emil Constantinescu nu a avut voturile necesare pentru a deveni presedinte! Oricat am fi noi de prosti sau zevzeci, romanii nu aveau cum sa-si aleaga un asemenea presedinte, un ins atat de sters, fara pic de sare si piper, gol si artificial in tot ce spune!... El a fost impus, cu pretextul ca in felul acesta ne obisnuim cu ideea de alternanta democratica la putere etc., etc. Bla-blauri... In realitate, in 1996, Iliescu, sfatuit sau convins de americani, a acceptat sa se declare invins, desi avea cele mai multe voturi, cu conditia ca dupa patru ani sa se intoarca la Cotroceni... Emil Constantinescu si Conventia Democratica a acceptat sa faca ceea ce Iliescu si PDSR, in legislatura 1992-96, s-au eschivat sa faca, anume sa legifereze vanzarea de terenuri catre asa zisii investitori straini, catre straini, deci! Pe scurt, evreilor! O data legiferat acest act de tradare nationala, s-a putut incepe si incetatenirea frauduloasa a evreilor. Primii 500.000 (cinci sute de mii) de evrei au fost incetateniti pe vremea lui Emil Constantinescu! Acesta este marele sau "rol" istoric! A acceptat invazia evreiasca in Romania!

In legislatia 1992-96 s-a discutat in comisia de politica externa a Senatului, din care faceam parte, posibilitatea ca Romania sa ofere gazduire, temporara, pentru 300.000 in caz de forta majora! Am fost toti de acord!... Acum imi dau seama ca a fost un prim test pentru a sonda terenul. Ni s-au dat si explicatii: 300.000 reprezinta capacitatea de cazare a hotelurilor din statiunile turistice...        

Cand vor fi luati la intrebari acei evrei incetateniti in mod fraudulos, infractori in fond, ei vor spune ca au plecat din Romania fara voia lor, ca i-au silit autoritatile comuniste din Romania, ca ei nu au renuntat niciodata la cetatenia romana... Acest alibi - daca-l putem numi asa, le este intarit de raportul lui Tismaneanu, care spune numai minciuni despre evreii din Romania acelor ani, minciuni orientate insa de o idee: sa faca din revenirea evreilor in Romania un act de reparatie a unei injustitii! In raportul lui Tismaneanu evreii sunt declarati victime ale regimului comunist!... Nici ca se putea o minciuna mai cinica!... Acest raport este insa opera lui Traian Basescu! Asta uita lumea sau nu pricepe!... Basescu, sfidand intreaga societate romaneasca, l-a desemnat pe netrebnicul de Tismaneanu sa-si bata joc de noi si de mortii nostri!...

Minciuna organizata: cu cativa ani in urma, Dorel Dorian, comentand Apelul nostru, adica informatia ca sute de mii de evrei se pregatesc sa ne cada pe cap, afirma dl Dorian ca nici vorba de asa ceva. Desi, in principiu, zicea tot el asa, intr-o doara, vreo trei sute de mii de evrei, dintre cei plecati, nu au renuntat niciodata la cetatenia romana! Asa ca acestia sunt mai departe la fel de cetateni romani ca si mine sau dumneata!... Absolut nerusinati! Fiii minciunii, le-a spus bine Cine le-a spus asa!

Precizez insa, in incheiere: nici termenul revenire nu este corect. Termenul corect este invazie, invazie perfida, dezonoranta, facuta pe ascuns, hoteste, fara acoperire legala, lipsita si de legitimitate! Dar mai ales lipsita de demnitate!...

 

Va multumesc pentru discutia pe care ati avut amabilitatea sa...

 

Sa nu uit! Situatia care ni se pregateste este agravata de faptul ca acest milion de evrei inseamna circa opt sute de mii de alegatori, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea sa basculeze rezultatul alegerilor din Romania si sa impuna guvernul pe care il vor dori! Adica vom intra sub un jug strain, alogen, israelit, cum nu am mai fost nici sub ocupatia sovietica sau fanariota!

 

Credeti ca intentia guvernului de a introduce votul de la distanta, prin corespondenta, are legatura cu incetatenirea acestui milion de evrei din Romania?

 

Ai perfecta dreptate! Nu m-am gandit, dar sigur despre asta este vorba, pentru ei s-a facut legea si nu pentru romanii din diaspora!... Nu uita ca acesti romani s-au trezit reprezentati in Parlament prin evreul Raymond Luca, un individ de o mediocritate deplina, cu resentimente anti-romanesti pe care nici nu se gandeste sa le ascunda! Iese cu ele in targ si nimeni nu-i da una dupa ceafa!

Avem romani de mare calitate in diaspora! Ce a fost in mintea PNL-ului cand au desemnat un asemenea candidat?! Un neispravit!...

 

Neispravit neispravit, dar evreu!

 

Si nu se gasea un evreu de isprava?!... Le recomandam eu o suta! Un ...milion chiar!

 

Exista solutie la aceasta problema?

 

La orice problema exista solutie. Cu conditia sa existe vointa de a gasi solutia, de a rezolva problema.

 

Daca ati avea puterea de a decide, ce ati propune?

 

Nimic altceva decat transparenta totala! Doar tot Occidentul asta ne cerea, celor din lagarul comunist inainte de 1990: transparenta si iar transparenta, glasnost! Cine vrea sa faca cariera politica si cine este detinatorul unor bunuri materiale care depasesc o anumita valoare, sa fie obligat sa-si faca cunoscuta nationalitatea. Chiar daca el se declara roman! Adica sa stim ce au fost toti ascendentii din familia sa! Cu toate schimbarile "strategice" de nume produse vreodata! Intr-o tara ca Romania, care da atat de multe facilitati minoritatilor nationale, a cere sa cunosti etnia cetatenilor care aspira la functii si pozitii privilegiate nu este o discriminare. Ci tine de dreptul poporului roman de a-si prezerva identitatea si continuitatea ca factor decisiv al istoriei ce se desfasoara intre hotarele Romaniei! Dreptul de a asigura "continutul" romanesc al Romaniei. Acest drept este in acelasi timp obligatia fundamentala a clasei politice.

Nu am nimic impotriva ca un cetatean roman, de etnie patagoneza, sa ajunga presedintele Romaniei, daca merita si este atat de potrivit pentru aceasta functie. Dar cand trei presedinti la rand, toti vinovati de mari crime impotriva poporului roman, au tangenta cu aceeasi etnie, patagoneza sau martiana, coincidenta aceasta miroase a lucru necurat. E ca si cum cineva ar castiga de trei ori la rand premiul cel mare la Loto!... Cat ne mai lasam prostiti?!

Una din lectiile istoriei noastre este aceea ca mult rau ne-au facut o serie de alogeni care si-au ascuns etnicitatea. Au fost si multi alogeni care au facut numai bine Tarii, dar aceia nu si-au ascuns ascendentii, apartenenta la alta etnie! Binenteles ca mult rau ni l-au facut romanasi de-ai nostri, dintre cei mai neaosi! Nu generalizam in niciun fel! Tocmai de aceea, pentru a nu generaliza in mod abuziv si prostanac, trebuie sa stim adevarul despre fiecare individ, macar despre politicieni si despre marii proprietari! Nu vad de ce un om serios, manat de intentii cinstite, ar face un secret din apartenenta etnica a parintilor sai!

Recunosc dreptul oricarui cetatean roman de a se declara etnic roman! Chiar daca ambii sai parinti au avut alta constiinta etnica! Pe un astfel de concetatean il pretuiesc cu un plus de simpatie si solidaritate civica. Cu conditia de a nu face un secret din apartenenta parintilor sai la alta etnie! O asemenea imprejurare trebuie sa fie cunoscuta macar pentru a fi pretuita si mai mult, asa cum se cuvine, disponibilitatea persoanei respective pentru o angajare civica in folosul comunitatii romanesti.

 

Iar in privinta evreilor care s-au incetatenit "la gramada", dupa 1990?

 

Simplu: la loc comanda!

 Altceva?

 

 

...Dixi et salvavi animam meam!

 A consemnat N.V.

 Bucuresti,  aprilie 2011

 

 

 

 

Material primit de la cititori.

 

 

 

 

 

 

 

0 comentarii3773 vizualizări04 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0