Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 17 Ianuarie 2019 - 11652 vizitatori azi
NICI PENTRU A DEMONSTRA IMPOTRIVA NOILOR LEGI ALE JUSTITIEI SA NU RESPECTAM LEGEA?

Avem informatii multe de la politicieni, de la diferiti cetateni afiliati sau nu politic care isi spun parerea libera de altfel pe site-urile la indemina. Marturisesc ca nu am fost, nu sint monarhist, nu cred ca regalitatea ar salva ROMANIA, poate din ignoranta, poate datorita perioadei in care m-am format ca om. Am beneficiat de cele citeva drepturi avute in tinerete, am ajuns dintr-un satuc al judetului BISTRITA-NASAUD la o scoala cu bursa de merit, printr-o ordonanta ministeriala am ajuns in Bistrita, am fost primit la ROMBAT, de cei mai experimentati corect, am invatat meserie, am fost multumit. Azi ajungi mai greu sa faci o scoala la stat, fara bani, gasesti un loc de munca mai greu si mai ales primesti o casa mai greu. Ai mei nu munceau in acea perioada pe bani, de la CAP primeau uneori produse, deci nu aveau cei 500 lei pentru camin sau cartela daca nu aveam bursa. Aveam integrala I, una suta lei in plus fata de camin si cartela, erau putini dar destui.

Fiecare are dreptul de a-si spune parerea chiar daca uneori mai face greseli de scriere sau ortografie. Nu sint insa de acord cu cei care sint PSD-isti cind este nevoie, sau PNL-isti sau monarhisti ca in ultima perioada. A murit fostul rege legitim al ROMANIEI, DUMNEZEU SA IL ODIHNESCA  IN  PACE. Istorici importanti spun ca a facut lucruri bune pentru TARA, nu am motive sa nu ii cred. Este adevarat ca la a treia generatie a adunat averi mari pentru intelegerea mea, dar despre morti numai de bine. Sint unii care au adunat averi poate comparabile numai in 30 de ani la revolutie si nu se mai satura.

Aici il felicit pe MIRCEA TALOS cu care consider ca eram prieten cindva pentru ca este consecvent, a declarat in anii 90 ca este monarhist, o face si azi chiar daca inafara de iliisti nu spune nimic despre cei cu care nu este de acord. Haideti sa va deconspir ceva. In anul 2000 la alegerile locale am fost ajutat de Mircea Tolos sa ajung viceprimar. Este adevarat si ca l-am cautat in ziua de dinaintea alegerilor presedintelui CJ, sa ii ofer acest post din partea unei majoritati dar nu l-am gasit. Pe atunci POP GHEORGHE, dupa tradarea lui RADU MOLDOVAN-presedinte PSDR in favoarea lui MARINESCU, iar fi oferit acel post. El a fost insa si este regalist bravo lui ca este consecvent.

In saptamina ceremoniilor legate de moartea regelui au devenit regalisti foarte multi din cei care merg cum se schimba apele. A fost un eveniment insemnat, regretabil pentru tara si pentru familie mai ales. Respectul trebuia demonstrat prin rugaciuni, prin tacere, nu prin cuvinte jignitoare la adresa dusmanilor politici sau celor care nu gindesc la fel. Dupa parerea mea, cei ramasi in frunte cu actorul DUDA sau purtat urit cu nepotul regelui, fostul principe NICOLAE, in frunte cu mama sa. Cred ca s-a intimplat acest lucru pentru avere, pentru mostenire sau o fost si este o strategie si pe emotia creata acesta sa se reintoarca in tara si sa candideze la presedentia ROMANIEI  la urmatoarele alegeri. CRED CA AR FI MAI BINE SA FIE ASA DECIT SA FIE NEDREPTATIT  DE FAMILIE, INCLUSIV DE MAMA SA SI SA NU FIE LASAT SA-SI VADA BUNICUL IN ULTIMELE CLIPE ALE VIETII  SAU SA URCE IN TRENUL REGAL SA-L INSOTEASCA PE ULTIMUL DRUM. EU SUFAR CUMPLIT NUMAI CIND IMI AUD NEPOTELUL PLINGIND DESI STIU CA NU ARE MOTIVE… AM UITAT SA INTREB.  LA BISTRITA A FOST VRE-O MANIFESTARE, CEVA CU ACEST PRILEJ? DACA A FOST SIGUR MARIUS BALAN AR FI TREBUIT SA FIE PREZENT!...

Acum sa spun si eu citeva cuvinte neavizate in totalitate despre actiunile opozitiei si manifestantilor de meserie cu prilejul bugetului pe 2018 si a legilor justitiei. Nu sint admirator al PSD local mai ales si nici al unor lideri nationali, cred in continuare ca au o politica de cadre dezastruoasa, promovind mai ales pe cei care pot fi controlati indiferent de experienta si pregatire, am avut insa alegeri nationale pe care le-au cistigat impreuna cu ALDE. In mod normal reprezinta majoritatea celor prezenti la vot, au dreptul sa isi exprime votul pe marginea oricarei legi, fie buget, fie justitie... Daca gresesc la urmatoarele alegeri toti avem dreptul sa votam altceva. SIGUR DACA GRESELILE LOR POT IMPIEDICA LIBERTATEA CETATEANULUI, RAUL CETATEANULUI, DEZASTRU ASA CUM SE SPUNE, CEEA CE FAC ESTE IMPOTRIVA CONSTITUTIEI, etc EXISTA CAI DE ATAC SI TREBUIE TAXATI. SINT IMPOTRIVA JIGNIRILOR, IESIRILOR DIN CADRU NORMAL PENTRU A APARA  INTERESELE  DE GRUP, PENTRU IMPIEDICAREA TRECERII CONTRIBUTIILOR SOCIALE DE LA ANGAJATOR  LA  ANGAJAT SI A REZOLVA PROBLEMA CELOR PESTE 2 MIL DE ANGAJATI, CARE NU LE AU PLATITE.  PENTRU A IMPIEDICA TAXAREA MULTINATIONALELOR  SI  A LE ADUCE  IN ACELASI CADRU LEGAL CU FIRMELE CU ACTIONARI  ROMANI...

ATI VAZUT CITI ROMANI AU IESIT IN STRADA LA CHEMAREA LIDERILOR DE SINDICAT? Am impresia insa ca opozitia ar face orice pentru ca aceasta coalitie care conduce ROMANIA sa greseasca, sa nu isi poata tine promisiunile fata de romani, sa sufere cit mai multi pentru a nu-i mai vota.

BAIETI  LASATII  SA ISI FACA TREABA, SA INCERCE SA ISI RESPECTE PROMISIUNILE , SA NE FACA VIATA MAI BUNA DACA POT..., VOI  HAIDETI CU UN PROGRAM CONCRET MAI BUN SI REALIZABIL SI VETI  PRIMI VOTUL NOSTRU, PE POVESTI SI CRITICI MINCINOASE  LA  ADRESA CELOR CARE  NE FAC BINE SIGUR NU....

ALDE NU ESTE UN PARTID ADEVARAT  IN  BUNUL SENS AL CUVINTULUI, SEAMANA MAI MULT CU FOSTUL UNPR, DAR ARE UN LIDER SERIOS, VERTICAL, EU IL RESPECT MULT, CRED CA CEI CARE IL JIGNESC CIND STA PE SCAUN CU O OCAZIE ANUME, NU AU ALTE MOTIVE SA O FACA. NU UITATATI  CA ESTE CEL CU LEGEA DESPRE MONARHIE IN PARLAMENT... PUTEA  AVEA O PROBLEMA DE SANATATE.. CEVA... V-ATI  DOCUMENTAT  INAINTE  DE  A  JIGNI?

SPER SA CANDIDEZE LA PRESEDENTIE SA NU IL MAI VOTEZ  PE  IOHANIS IN LIPSA UNUI CANDIDAT MAI BUN...

IESE LUMEA IN STRADA, ISI AGATA  LOZINCI  SAU  LEMNE DE GIT FARA RUSINE... AU ACEST  DREPT, ESTE ADEVARAT. DAR NU CRED CA ESTE CAZUL SA DEMONSTRAM  PENTRU ORICE... SIGUR AVIND IN VEDERE PROVENIENTA  MEA  DIN  NEGRILESTI  SINT MAI RUSINOS, ROSESC MAI USOR,  PENTRU A DEMONSTRA INSA TREBUIE SA RESPECTAM  NISTE  REGLEMENTARI  LEGALE... NICI MACAR  PENTRU A DEMONSTRA  IMPOTRIVA  NOILOR LEGI ALE  JUSTITIEI  SA NU RESPECTAM  LEGEA?.. L-AM VAZUT  RECENT  IN  POZE  PE  RADU MOLDOVAN  ALATURI  DE  TUDOSE -PRIMUL MINISTRU, L-AM VAZUT SI ALATURI  IN  BANCI  DE  NASTASE  LA  COMISIILE  IN CARE A FOST AUDIAT, SI  DUPA  ACESTA  A  INTRAT  IN PUSCARIE... L-AM VAZUT SI IN POZA ALATURI  DE  ION ILIESCU, ACESTA  A  CAZUT  DIN GRATIILE TUTUROR DUPA... VREI SA NE ATRAGI ATENTIA ASUPRA LUI TUDOSE, SA NE SPUI CEVA?

"TRAIM CLIPE GRELE, OLGUTA VASILESCU A SUSPENDAT CRESTEREA DE PENSII  DE LA 1 IANUARIE 2018, CU INFLATIA SI CRESTEREA SALARIULUI  MEDIU NET VREO 6 %, PE MOTIV CA VA FI O CRESTERE DE 10%  IN IULIE. VREAU SA AMINTESC  PSD-ISTILOR SERIOSI  CA  IN PROGRAMUL  DE  CAMPANIE  NU ERA PREVAZUT ACEST LUCRU, NICI  IN CEL DE GUVERNARE... MAI MULT IN PROGRAMUL  DE  CAMPANIE SI GUVERNARE  AL GUVERNUL GRINDEANU  ERA  PREVAZUTA  PENSIA CU PUNCTUL DE PENSIE 1200 LEI  DIN 1 IANUARIE 2018.

LA URMATOARELE  ALEGERI  VA  VETI  MAI  BAZA  PE VOTURILE  PENSIONARILOR? SA VEDEM  DACA  LE VETI PRIMI!!!

RESPECTATI  DEMOCRATIA SI FACETI CE ESTE MAI BINE PENTRU TARA.

ISARESCU ESTE ROMAN SI CISTIGA BINE LA BANCA NATIONALA.., TUDOSE ESTE ROMAN SI NU CRED CA ARE PROBLEME  FINANCIARE... DRAGNEA ESTE ROMAN SI NU AM AUZIT SA NU AIBA BANI DE MEDICI  SAU  PENTRU CHELTUIELI  ZILNICE...

NU UITATI ACEST LUCRU…ATI  DEZAMAGIT CRESCINDUVA  VOUA  SALARIILE  FOARTE  TARE..

7 MILIOANE LEI NOI PE LUNA PENTRU CHELTUIELILE PARLAMENTARILOR, NU ESTE MULT?  ATI  UITAT DE VOTUL ROMANILOR PENTRU 300 DE PARLAMENTARI ?.. CE SPUNETI  DESPRE  ACEST  LUCRU  RADU MOLDOVAN, IOAN TINTEAN, IONUT SIMIONCA, SEFA DE LA USR, VOI REPREZENTATI  PARTIDELE  IN  JUDET, VOI O SA VENITI SA NE CERETI VOTUL..

AM O CURIOZITATE,  ANUL VIITOR CU OCAZIA CENTENARULUI  MARII  UNIRI  CE VOR FACE DEEMONSTRANTII  DE  PROFESIE? VOR IESI IN STRADA ALATURI  DE  PSD, ALDE? SAU NU VOR IESI NICI UNII NICI ALTII? AMINTITI-VA  DE  CERINTA VOTANTILOR DE A AVEA 300 DE PARLAMENTARI.. AMINTITI-VA DE INTENTIA ALDE  DE A ALEGE PRIMARII IN DOUA TURURI DE SCRUTIN… POATE  LIMITATI  SI  NUMARUL  DE  MANDATE PENTRU UN PRIMAR SI UN PRESEDINTE  DE CONSILIU JUDETEAN...!

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii3675 vizualizări19 decembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0