Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Nu sint numai dezamagit dar si uimit.

Nu sint numai dezamagit dar si uimit. Am spus cu mai multe ocazii ca am votat la alegerile generale echipa PSD-ista pentru ca programul de campanie era cel mai bun, cel mai inchegat, cel mai complet si se potrivea cel mai bine cu nevoile majoritatii romanilor din aceasta perioada. Nu am votat pentru candidatii PSD ai judetului, desi rezultatul votului, ii favoriza stiind ca nu conteaza de loc in luarea de decizii in partid, pentru ca niciunul nu avea experienta necesara sau pozitia in partid sa fie bagati in seama. Sigur MOLDOVAN RADU nu va pune pe liste un RUS CONSTANTIN de exemplu sau nu il va propune pentru vreun minister, are prea multa scoala, este prea cunoscut in mediul academic si nu poate fi controlat. Nu va pune pe liste si nu va propune niciodata pe unul ca fostul director al Colegiului Liviu REBREANU, pe care sa nu il poata domina sau controla. Fac parte din categorii si cercuri diferite. Era asa cum am spus un program bun, realizabil, credeam ca este o dorinta a liderilor PSD, pentru mai bine, nu praf in ochii alegatorilor pentru voturile necesare sa isi apere gainariile, sa scape de necazuri. O data cu trecerea timpului imi dau seama tot mai mult ca am gresit crezind astfel...

In programul de campanie era prevazuta o crestere a punctului de pensie la 1200 lei din 1 ianuarie 2018, propunere care a ramas un vis frumos pentru toata lumea care avea nevoie de acest lucru: pensionari, copii, nepoti care au nevoie de acesti bani pentru diferite plati de impozite, taxe, banci, scolarizare etc... Mai mult de atit, cresterea anuala de pensie, la inceput de an cu valoarea inflatiei si media cresterii salariului mediu pe economie a fost anulata... Anul acesta trebuia sa fie undeva la 6-7 la %. Am primit pensia azi si este o certitudine ceea ce am banuit ... Aceasta crestere a fost anulata... 6% pe an este mai putin decit 10% din 1 iulie deci cresterea de pensie pentru anul 2018 este praf in ochi... Nu numai ca nu va fi nici o crestere in 2018 dar se va simti acea diferenta in minus datorita anularii legii care prevedea cresterea pensiei cu inflatia si cresterea procentuala a salariului mediu...

PENSIONARI,  AM FOST MINTITI CU TOTII DE CATRE CONDUCEREA PSD IN CAMPANIE CIND NE-AU SOLICITAT VOTUL!!!! SA VEDEM CE SE VA INTIMPLA IN CONTINUARE, VOR INVENTA MARIRI DE TAXE SI IMPOZITE, DE PRETURI PENTRU A ANULA BRUMA DE LEI IN PLUS PRIMITA PINA ACUM?

Totul a inceput pentru mine, am devenit neincrezator cind RADU MOLDOVAN a incercat sa explice, sa acopere cresterea taxei pentru SUPERCOM, spunind despre creterea salariului minim la 1900 de lei ignorind trecerea contributiilor sociale de la angajator la angajat, o explicatie menita sa pacaleasca votantii care crede el ca mai exista in ROMANIA, care crede ca au fost scoliti de scoli in case de cultura...

NU MAI CONTEAZA VOTANTII, NU MAI CONTEAZA NUMARUL DE VOTURI REALE ?  S-A DESCOPERIT SI LA BISTRITA O MODALITATE DE VOT CARE NU DEPINDE DE CETATENI? CREDETI CA INDIFERENT DE VOINTA CELOR CARE MERG LA VOT REZULTATUL VA FI CEL DORIT DE VOI? SLABE SPERANTE, ATI LASAT URME PESTE TOT, NU DANIEL SUCIU? NU, AVRAM GEORGE? CREDETI CA SE MAI POATE? NU IL INTREB SI PE ADI MOLDOVAN PENTRU CA ESTE PREA OBOSIT SA RASPUNDA...NU MAI ESTE NEVOIE DE LUPTATORI PENTRU VOT? SE REZOLVA TOTUL CU PRIMARII?

Asistam cu totii la porcaria care se intimpla pe scena politica romaneasca, in PSD mai ales dar si la greselile celorlate partide care nu pot sau nu stiu cum sa taxeze PSD-ul si sa iasa in fata... Am identificat cel putin doua echipe in PSD, care se lupta pentru putere si privilegii, nu le pasa de promisiuni, nu le pasa de cei multi, nu le pasa de dreptate, vor puterea cu orice pret.

1)Echipa TUDOSE, echipa celor scoliti de la Academia de informatii, CIOLACU, TUTUIANU, OPRISAN, BADALAU SI MOLDOVAN, SE PARE CU DIPLOME DIN ACELEASI SURSE.. ACADEMIA DE INFORMATII..SI CEILALTI... MOLDOVAN ESTE RADU ABSOLVENT AL ACELEASI SCOLI SAU NICU , CONTRA SERVICIU PENTRU DESEMNAREA FRATELUI SAU PENTRU POSTUL DE MINISTRU IN LOCUL LUI PANA? DACA ESTE RADU MOLDOVAN INSEAMNA CA ADEVARATII OFITERI DE INFORMATII ABSOLVENTI AI ACELEASI SCOLI FARA A FACE POLITICA LE AU INTINS O CURSA SI O VOR CISTIGA.

In prima faza a punctat Tudose impotriva echipei DRAGNEA (MINISTRU DAN DE LA INTERNE), dar dupa iesirea doamnei ministru si demonstratia dansei ca nu a mintit, TUDOSE cred ca a ajuns pe faras... A pierdut avantajul creat, echipa DRAGNEA apare ca o echipa profesionista care va cistiga lupta cu TUDOSE, CIOLACU, OPRISAN, TUTUIANU, BADALAU SI MOLDOVAN.. A FOST SAU ESTE O DIVERSIUNE LA INTELEGERE PENTRU A ACOPERII MINCIUNILE DIN CAMPANIE?.. Tudose, care a incercat la ANTENA 3, LA GADEA sa ne demonstreze ca nu are nici o legatura cu scoala absolvita de el ,CIOLACU si MOLDOVAN, a compromis si vocea romanilor, necesara in luarea de pozitie impotriva celor care s-au inteles la CLUJ sa discute cu autoritatile romane despre AUTONOMIA TINUTULUI SECUIESC. A facut-o voit sau chiar acesta este modul diplomatic al unui prim ministru de a aborda asemenea probleme? Oricum cred ca la virful tarii sint patrioti care pot lua pozitie, care pot contracara asfel de derapaje, care stiu ca toti romanii stau de veghe si nu vor permite niciodata nerespectarea Constitutiei si vointei lor de nefaramitare a tarii de neintinare a demnitatii romanesti. Nu trebuie sa avem nimic unii cu altii, nu trebuie sa ne batem nici macar in vorbe pentru ceva, cei multi din ambele tabere stim ca avem loc cu totii pe acest pamant, ca daca conducatorii ar fi cinstiti am duce-o cu totii bine. TUDOSE, a dat-o in bara, trebuia sa ia pozitie dar una de la inaltimea pozitei. S-au inflamat ungurii prea usor? Armata de lideri, parlamentari, ministri secretari de stat, ai statului vecin care vin si pleaca cum vor din ROMANIA este cinstita? Nu i se pare nimanui curios ca DRAGNEA cu ministru roman al dezvoltarii este in MOLDOVA si ministrul ungar al dezvoltarii la MIERCUREA CIUC? Sper ca ofiterii adevarati de informatii ai tarii pe care ii stimez si respect sa aplice legea in aceste cazuri. Se spunea ca azi ar fi fost la MIECUREA CIUC UN FOST SEF AL SERVICIILOR DE INFORMATII ALE STATULUI UNGAR ESTE CORECT? NU ACOPERIREA DE CETATENI AI UE, LEGILE DUPA CARE NE GHIDAM NU SINT NUMAI IN BENEFICIUL UNORA?

Spuneam ca ALDE, seamana tot mai mult cu UNPR, este un partid nelegitimat prin vot, are insa un lider in persoana lui TARICEANU, vertical, cult destept, care ar merita sa fie candidatul oricarui partid la presedintia tarii... POZITIA LUI IN LEGATURA CU AUTONOMIA TINUTULUI SECUIESC A FOST DEMNA DE UN ADEVARAT POLITICIAN... IN GENERAL ARE POZITII IN LEGATURA CU PROBLEMELE ESENTIALE ALE TARII SI ROMANILOR CORECTE.... STIE OARE SITUATIA DIN TERITORIU, STIE CE AR FACE UNII MEMBRI AI PARTIDULUI IN CAZUL UNEI DESPARTIRI DE PSD?

PENSIONARI VTREZITI-VA!!! PATRIOTI TREZITI-VA!!! HAIDETI SA NU NE MAI LASAM PACALITII!!!

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii2975 vizualizări14 ianuarie 2018




rss 2.0
rss 2.0