Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 17 Ianuarie 2019 - 11812 vizitatori azi
PSD-ul a facut-o de oaie din nou.

M-am documentat putin in ceea ce priveste intamplarile recente. PSD-ul a facut-o de oaie din nou. Se pare ca Dragnea vrea sa se puna bine cu Iohanis si i-a desemnat pe GRINDEANU si TUDOSE PRIM MINISTRI, ACESTIA FIIND AMINDOI SCOLITI LA ACADEMIA DE INFORMATII. CRED CA STIA POZITIA LOR. A OBTINUT INSA PROMISIUNI DE LA AMANDOI DE CARE AU UITAT AMBII IN CITEVA LUNI. Era clar ca sint de oameni ai serviciilor. Erau sigur pe listele de absolventi, oameni de perspectiva. Au demonstrat-o amindoi. A scapat de ei si culmea au votat impotriva colegi de scoala si lista.

Cind Moldovan Radu s-a pozat cu Iliescu acesta a cazut. Cind era zilnic la comisii Nastase hop si Moldovan linga el. Nastase a intrat in puscarie. Acum citeva saptamani se infingea precum impingea pe Moldovan Vasile la predarea ANL in coastele lui Tudose. I-am pus o intrebarea fara sa raspunda.  Vrea sa ne spuna ceva? Uite ca a vrut dar nu si-a gasit cuvintele. Tudose a cazut.

Au desemnat-o pe doamna Dancila. Munthiu o critica, Milos o critica. Unii sar la gatul ei fara a avea pregatirea necesare si datele necesare. Urit. Urit din partea celor care au minte, ceilalti nu pricep. Sint unii care il critica si pe tacutul lor presedinte, vor haos...sigur sint pierde vara, intretinuti, nu fac casa pentru familie...nu platesc scoli la copii si nepotii, nu isi fac un buget, nu urmaresc realizarea lui. VOR SA FACA RAU TUTUROR.

DE CONSEMNAT INTREBAREA LUI NELU TURC... D-LE MOLDOVAN APARTINETI VREUNUI SERVICIU? BRAVO PENTRU CURAJ. DACA O TII TOT ASA INTRI IN LUPTA MARE. NELU ALATURI DE MINE SINTEM SINGURII CARE AM ADUS BANI DE LA GUVERN PENTRU BISTRITA FARA INTERES. DACA TU NU TE BATEAI pentru bani, ORASUL NU ERA ASFALTAT. OLTEANU SI MOLDOVAN TE-AU TRADAT. EU AM REZOLVAT PROIECTELE SI FINANTAREA BLOCURILOR ANL. MOLDOVAN RADU S-A IMPUS ATUNCI IMPIEDICINDU-L PE PRIMAR SA STEA LINGA MITREA.  SE PREFIGURA CEVA...

APROPOS. NIMENI DAR NIMENI NU SI-A PUS POZA PE URARILE DE SARBATORI. D-LOR ESTE LEGAL?

MOLDOVAN ARE SALAR MARIT, PENTRU BENEFICIARI TREBUIE AUTORIZATIE PLATITA; CHIRIE PLATITA. ITI AJUNGE SALARIUL PE CELE 2 LUNI SAU TE IMPRUMUTI?  CREZI CA TINE ? CE ZICE TANASE ?

 

 Ioan Georgiu. 

 

.

 

 

n.r. - Responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. Redactia Bistritanews.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor semnate, publice si asumate,  dar venite de la colaboratori, ofiteri de presa sau cetatenii ce doresc sa se exprime liber.

0 comentarii3220 vizualizări18 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0