Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 17 Ianuarie 2019 - 12174 vizitatori azi
A-NCEPUT DE MULT SA CADA ...CATE UN CAPAC PE STRADA !

Titlul de fata, aduce cu siguranta aminte de o iarna pe ulitele copilariei lui Cosbuc. Dar  si noi, mai tinerii de astazi, prinseram uneori cate o iarna cu amintiri pe "genunche" si coate. Acum cand zapada este, har domnului si cu vointa nationala pana si pe  Dl.Cocos din Bistrita, gandurile noastre se indreapta catre cei care din motive de sanatate, nu se pot considera "foflingari".  Adica, specialisti in slalom pe schiuri, nicidecum printre dosarele DNA, ANI,  sau DIICOT.

               Schiorii au partia lor, iar plimbaretii de duminica,  mai dau si ei o tura parcului municipal. Desigur ca in mersul lor agale catre stadion, plimbaretii au sansa inregistrarii unor imagini care nu fac cinste cetatii noastre si cu atat mai putin, edilului ales al urbei. 

De la ceasuri incremenite in timp, la corpuri de iluminat stradal, gata, gata, sa-ti pice in rucsacul de la spinare si terminand cu stalpii de iluminat retezati, sau capace smulse si facute nevazute de la cosurile de gunoi, toate scot in evidenta, halul de gospodarire a capitalei judetului Bistrita-Nasaud.

Te crucesti, vazand cele de mai sus si iti "stochiesti" in san, murmurand in gand ceva despre o mama iubitoare.

 

  D.S.Guzu.

 

0 comentarii3101 vizualizări27 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0