Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 03 Iulie 2020 - 15446 vizitatori azi
Pardoseala noua tot pe banii nostrii la sala de sport LPS.

Duminica dimineata cand bistritenii sunt chemati la biserica, fiul unui preot greco-catolic si pe urma ortodox si anume primarul Ovidiu Teodor Cretu ii cheama pe jurnalisti sa vada ultima realizare mareata a primariei in detrimentul mersului la biserica sau la o casa de rugaciuni, dupa preferinta fiecarui crestin.

            Mai exact la ora 10.00 dimineata, O.T. Cretu a inaugurat noua suprafata de joc de la sala de sport LPS cu surle si trambite, evident dupa ce purtatorul de cuvant al primariei Mihai Rusti a convocat si reconvocat presa locala sa vada minunea infaptuita de primar.

In fapt, este vorba de transformarea unei greseli din neatentie sau din prostie intr-o fapta de vitejie, deoarece la inaugurarea salii LPS s-a montat o suprafata de joc improprie, dar pe bani grei, care acum a fost schimbata cu o suprafata de calitate dar pe alti foarte multi bani luati din bugetul format din taxele si impozitele bistritenilor.

          Si astfel in loc ca cineva din primarie se plateasca cu functia si cu salariile oprite pentru banii cheltuiti in zadar pe prima suprafata de joc de la LPS, primarul Cretu vine si se impauneaza cu o "realizare de exceptie" care seamana foarte mult cu situatia gazonului de pe Arena Nationala dinainte si in timpul partidei Romania-Franta.

Daca la Bucuresti, pentru gazon nu s-a platit nimic in plus, la Bistrita, primarul Cretu a platit bucuros din bugetul bistritenilor pentru greseala facuta de subordonatii sai pe care el era obligat sa ii verifice si controleze.

Vorba aceea: Cretu greseste, bistriteanul plateste.

 

 

Marius V. Chiuzan

0 comentarii2184 vizualizări19 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0