Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 03 Iulie 2020 - 15942 vizitatori azi
Liviu M. Rusu - aici sunt banii dumneavoastra. "Vaca buna dar da cu piciorul si varsa sustaru cu lapte - zicala populara".

In aceste zile am iesit la o plimbare cu bicicleta pe noul drum asfaltat ce face legatura intre Bistrita si Budus cu plecare de la podul Budacului spre Budacu de Jos - Budus, lucrarile de asfaltare au fost executate de LDP Bistrita, finantatorul fiind Consiliul Judetean BN.

Asfaltul e de calitate, drumul arata bine, chiar daca intr-o zona in varful dealului unde se organizeaza Serbarile Zapezii, la coborarea spre Budac, deja se surupa o portiunea nou asfaltata pe o suprafata mai mica.

Problema mare consta in sumele uriase de zeci de miliarde de lei alocate pentru asfaltarea acestui drum care nu se justifica pentru un simplu drum judetean.

Dar poate cea mai mare suparare a unui bistritean care trece pe acest drum este inganfarea si cultul personalitatii de care da dovada presedintele Consiliului Judetean - Liviu Mihai Rusu care si-a afisat electoral numele pe mai multe benere ca sa vada tot poporul prin a cui bunavointa si marinimie s-a asfaltat acest drum.

Totusi pe aceste benere s-a uitat a se trece faptul ca banii Consiliului Judetean nu sunt primiti de pe mosia lui Liviu Mihai Rusu ci sunt din fondurile bistritenilor platitori de taxe si impozite sau de la bugetul national unde contribuie aceiasi cetateni. Suparator mai este si faptul ca Liviu Mihai Rusu se incapataneaza sa persiste in greseala si la toate investitiile realizate pe bani grei, supraevaluate, facute prin Consiliul Judetean isi trece cu enfaza numele pe benere uriase.

Ultima gafa de proportii a aceluiasi Liviu Mihai Rusu care a cheltuit miliarde in reconditionarea sediului Consiliului Judetean este alocarea a 9 miliarde de lei vechi pentru reparatiile garajelor acestei institutii, bani cu care se putea realiza un sediu nou pentru C.J. cu o suprafata de peste 600 de metri patrati la preturile practicate pe piata libera.

 

 Marius V. Chiuzan.

0 comentarii2786 vizualizări06 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0