Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 28 Martie 2020 - 13356 vizitatori azi
Mecanismul de actiune a bancherilor mondiali.

 Mecanismul de actiune prin care clica de bancheri mondiali (camatari) actioneaza este extrem de simplu: Mai intai tiparesc hartii (fara nici o valoare) pe care le denumesc BANI.
Imprumuta cu dobanda (camata) aceste hartii carora li s-a atribuit o anumita valoare (oricum mai mare decat cea reala) o anumita perioada de timp (ani, zeci de ani).
Apoi prin diferite manevre subterane incep sa retraga aceste hartii din circulatie si iata CRIZA (e suficient doar sa se opreasca de a mai imprumuta). Cei care au fost imprumutati sunt obligati sa restituie banii (hartiile) plus dobanda, dar acestia nu sunt in circulatie atatia cati ar trebui si atunci bancile (bancherii = camatarii) iau cu japca bunuri si valori reale cu care s-a garantat.
Oricum, chiar de la inceput hartiile aflate in circulatie (valoarea fictiva) este mai mica decat cea care trebuie data inapoi deoarece s-a pus dobanda.
Pt. a compensa intr-o anumita masura ac. dobanda trebuie sa se creeze o valoare reala (un lucru, un produs, un serviciu) dar care va trebui sa aiba un pret mai mare decat cel real pt. a putea acoperi dobanda. Astfel cei care au nevoie de acel produs vor trebui sa plateasca un pret mai mare, puterea lor de cumparare scade (inflatia creste) si astfel ei devin mai saraci. Sau, pentru plata datoriilor (dobanzii) se scad salariile muncitorilor (asazisele "masuri de austeritate") etc. Oricum, valoarea reala creata prin munca oamenilor se duce mai devreme sau mai tarziu in buzunarele camatarilor. Se creaza astfel un cerc vicios prin care cei saraci devin si mai saraci iar cei bogati (camatarii) devin si mai bogati. Se poate spune fara a se exagera ca, atunci cand cineva ia un credit cu dobanda (camata) de la banca, intr-un loc de pe Terra (in tarile sarace) moare cineva de foame datorita efectelor produse de plata dobanzii (cametei) catre bancher (camatar).
Sute de milioane de oameni muncesc pe branci de dimineata pana seara ca sa le umple buzunarele parazitilor de camatari si nu mai au timp sa gandeasca si sa isi dea sema ca acesti vampiri le sug si ultima picatura de sange. Oamenii ar trebui sa-si dea seama in primul rand ca ei beneficiaza de maxim 20% din valoarea muncii lor, restul se scurge in buzunarele VAMPIRILOR."

"se poate spune ca prin mecanismul cametei (imprumutul cu dobanda) se realizeaza penuria de bani de pe piata, oamenii (chiar si cei care nu au luat credit de la banca) devenind din ce in ce mai saraci datorita celor care trebuie sa plateasca dobanda. Apoi, bancile (camatarii) actioneaza intr-un mod viclean si pervers atragand in plasa lor otravita pe toti cei pe care in prealabil i-a saracit, oferindu-le "ajutorul" necesar sa isi rezolve problemele financiare.

Acesta este mecanismul diabolic prin care oamenii care muncesc cinstit devin, fara sa-si dea seama, datori vanduti si sclavii camatarilor (bancherilor) care actioneaza ca niste VAMPIRI-PARAZITI, imbogatindu-se fara sa faca nimic (doar scriind o suma in dreptul unui cont) din munca sutelor de milioane de oameni.
Acesta este mecanismul DIABOLIC prin care au fost ingenunchiate (acaparate) tari si natiuni intregi, nu numai oamenii. Eu sper ca sa afle cat mai multi oameni de aceasta MEGA ESCROCHERIE si pana la urma sa dispara odata pentru totdeauna acest cancer al omenirii de la care pornesc toate relele pe acest pamant (as putea sa va explic dar nu mai am timp, va las pe voi sa descoperiti).
Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste ce va veni ca nu va fi usor.

Banii trebuie folositi exclusiv ca mijloc de schimb (a valorilor reale) si nu pt. alte "inginerii financiare" (camata, specula, etc.) care mai devreme sau mai tarziu duc economia la dezastru si fac ca toti oamenii care muncesc cinstit sa devina datori vanduti si sclavii camatarilor si speculantilor.
Banii trebuie controlati (emisi) si imprumutati numai de guverne sub o stricta supraveghere cu un comision minim pt. acoperirea cheltuielilor aferente.


Daca s-ar interzice CAMATA (bancile si imprumutul cu dobanda) si SPECULA (bursa), 90% din toate problemele si relele de pe pamant ar dispare. In scurt timp Pamantul ar devenii un adevarat RAI si nu ar mai exista sute de milioane de muritori de foame si cateva mii de superbogati, care de fapt vor sa aiba toata puterea planetara si sa faca din ceilalti oameni sclavi."

 

 

Adrian R.V.

0 comentarii1981 vizualizări12 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0