Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Adevarul despre FACEBOOK.

Acest mesaj este adresat tuturor celor care utilizeaza "FACEBOOK" sau doresc sa-l utilizeze. FACEBOOK este o CAPCANA ! Acest sistem nu a fost creeat doar pentru PLCEREA DVS; numai cei naivi pot crede asta ! O mica reamintire. Este totdeauna bine de stiut ! In spatele FACEBOOK se afla o imensa afacere, pentru care materia prima o constituie chiar VIATA DUMNEAVOASTRA !

Mesajul care urmeaza este un avertisment referitor la FACEBOOK. Este bine sa fiti in cunostinta de cauza.

FACEBOOK  este cea mai mare retea de "socializare" din lume, avand in anul 2011, peste 700 de milioane de utilizatori inregistrati. Peste tot se tinde ca FACEBOOK sa fie utilizat conform legilor locale ale fiecarei tari, or in realitate FACEBOOK este o societate californiana care funtioneaza DUPA LEGISLATIA CALIFORNIEI (diferita chiar si de cea federala americana). Aceasta inseamna ca tot ceea ce dvs plasati pe FACEBOOK va fi arhivat in mod LEGAL intr-o baza de date enorma (fotografii, clipuri, conversatii, discutii, documente, texte etc.) si pastrat acolo chiar daca dvs. le stergeti !

Si, inca o data, procedand astfel FACEBOOK este in perfecta legalitate !

De altfel, toti utilizatorii FACEBOOK si-au dat acordul pentru ca datele lor personale sa fie inregistrate, conservate si utilizate in orice scop. Va surprinde? Si dvs, inainte de a utiliza FACEBOOK vi se cere un clic obligatoriu pe "accept conditiile", si ca de obicei nu le cititi cu atentie... 

Este stiut ca FACEBOOK este un site gratuit. Ma veti intreba: de unde ia FACEBOOK banii pe care ii consuma ca sa functioneze, pentru remunerarea celor angajati sau a colaboratorilor, pentru plata brevetelor pe care le inregistreaza etc. Raspunsul este simplu: actualmente un numar foarte mare de firme cumpra dreptul de a consulta arhivele FACEBOOK, de unde pot obtine datele care ii intereseaza. Chiar si serviciile de aparare sau politia apeleaza la aceasta arhiva in cursul anchetelor pe care le intreprind.

Fiti atenti !  Greselile dvs de tinerete nu trebuie sa devina imposibil de sters !

Evitati orice fel de poze compromitatoare (cu alcool, tigarete, droguri, fotografii tendentioase, intime, vulgare etc.), insulte (caci acestea pot servi ca probe in justitie), informatii / date personale sau private, chiar in relatiile cu prieteni apropiati... "Prietenii de azi pot deveni dusmanii de maine". Si toate acestea sunt valabile si pentru documente ale prietenilor: multi adolescenti pun pe FACEBOOK poze de-ale prietenilor in ideea ca acestia nu vor fi deranjati, chiar daca unii sunt minori si ar avea nevoie de acordul printilor...

Cereti totdeauna consimtmantul persoanei a carei poza o postati pe FACEBOOK !  Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii, nu puteti spune in instanta "nu am stiut" !

In concluzie, folositi cum doriti aceste informatii. Cel putin sunteti prevenit ! De altfel, se poate pune si intrebarea de principiu in legtura cu FACEBOOK: la ce foloseste o asemenea exhibare a vietii private?

0 comentarii2870 vizualizări19 octombrie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0