Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 08 Iulie 2020 - 6132 vizitatori azi
Boc si Basescu au creat conditiile iar primarul Cretu pune la dispozitie balconul bisericii Evanghelice pentru eventualii sinucigasi.

Dupa 21 de ani de la masacrarea de catre neostalinisti a sotilor Ceausescu si uciderea fara mila a peste 1100 de romani in evenimentele din 89’, romanii au un nivel de trai la 50% fata de anii 70-80 fiind pe ultimul loc din cele 27 de tari ale Uniunii Europene. In aceste conditii si mai ales cu ajutorul actualilor guvernanti care dupa 2005 au mai distrus nivelul de trai al romanilor, nu e de mirare ca unii oameni "slabi de inger" si cu nervii la pamant aleg cateodata solutia finala, sinuciderea si Iadul.

In cadrul ultimei conferinte de presa a Partidului Ecologist Roman, filiala Bistrita-Nasaud, liderul municipal Marius Balan a atras atentia primarului Cretu si conducerii primariei Bistrita ca se doreste instalarea unui lift care sa duca bistritenii si vizitatorii pana la balconul situat la 50 de metri in turnul Bisericii Evanghelice din oras. Marius Balan la avertizat pe primarului Cretu ca masura vizitarii balconului bisericii este oportuna doar daca la acea inaltime va fi instalata si o plasa de protectie sau grilaje care sa impiedice actiunile unor eventuali sinucigasi care in felul asta ar vrea sa intre in constiinta publica macar la finalul vietii lor pe prima pagina a ziarelor mondene si de scandal.

Ecologistul Marius Balan a subliniat faptul ca necazul ii impinge mai nou pe oamenii din Romania la gesturi disperate si fara a da idei nimanui invita primaria si parohia evanghelica sa ia masuri de protectie inainte de deschiderea publica spre vizitare a balconului acestui monument istoric.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2037 vizualizări22 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0