Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 2750 vizitatori azi
Piramida Masonica - TURNUL BABEL REVINE.
Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostri si cu acceptul nostru. Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa-zisii "politicieni" corupti.

                Vrem sau nu, ne opunem sau nu, in final Europa va fi cucerita.

                Ce se intampla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?

                Uniunea Europeana este un proiect conceput inca de la inceputurile sale ca promovand interesele unei elite industrial/financiare in asa fel incat sa "scape" de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da frau liber acestor interese industrial-financiare.

                In anii 1980 Consiliul European a pus in circulatie un afis interesant, infatisand Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran). O macara in jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul "Mai multe limbi, o singura voce", completeaza imaginea.
 
                Semnificatia este cat se poate de clara: construirea unui nou turn Babel a inceput in forta.

                Babel era un oras unde intreaga omenire era unita, toti oamenii vorbind o singura limba. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slava lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false. Insa Dumnezeu (scris in ebraica YHWH; tradus in romana ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), vazand ca oamenii pacatuiau impotriva lui, le-a incurcat limbile si a imprastiat oamenii pe tot Pamantul).

                Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si in el se gaseste acum Parlamentul European. Cladirea a fost inaugurata in 1999.
 
                Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.   
            "Cine nu-si cunoaste istoria, risca sa o repete".   
            Pentru cei avizati, actualitatea clasicului dicton sare in ochi atunci cand privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei si nasterea moderna a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seductia si violul au fost armele folosite de Zeus, travestit intr-un taur alb, pentru a pune mana pe frumoasa printesa feniciana Europa. Astazi, aceleasi metode - secretomania, dirijismul dim umbra si violul constiintelor-, sunt utilizate de "arhitectii" proiectului european pentru a ispiti un intreg continent si a-l face sa cada in bratele celui care va fi echivalentul contemporan al tatalui pagan al zeilor antici.
     

Semnificatia statuii este urmatoarea:

                - populatia vede o Europa frumoasa si mandra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
                - de fapt taurul il reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si inselatorie pun mana pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat in comunitate).

                UE, cel mai "grandios" si mai "democratic" proiect din istoria moderna a omenirii, asa cum este caracterizat de liderii continentului, e in realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbra, edificiul european.

                Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot "delecta" privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului European, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc.

                Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai "sugestiv".
 
                DEJA TOATE ACESTEA SE INTAMPLA   
             Europa nu a putut fi cucerita prin razboi dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare.   Enorma presiune financiara la care este supusa Romania in momentul de fata nu are alt scop decat cucerirea ei.                Cand nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de invatamant si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.                Traian Basescu stia acest lucru in momentul cand Romania semna acordul cu FMI. In mai 2010 referindu-se la programul FMI, Basescu declara: "Traian Basescu: Acest program ne mentine suveranitatea. Tarile care sunt in mare dificultate financiara cedeaza mare parte din suveranitate."                In iulie 2010 "Angela Merkel propune ca tarile-membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea."       
        Deci intaite ne indatoreaza prin acordul cu FMI fluturand ideea ca luam imprumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de "investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv".         
      Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene:    
            "Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti."     
          SISTEMUL este atat de bine conceput incat s-a gandit si la cei saraci, la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE in paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului in PADURI, ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, pestele din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestier, rasina etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata in Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).   
            - Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfiintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).     
          - Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.     
          - La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.     
          - Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cat mai usor catre cei ce vor conduce in final intreaga lume, este necesar ca statul sa fie cat mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive in sistemul bugetar, de vanzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, invatamant, sanatate etc.     
          Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa-zisa Revolutie incoace ne-au tradat si ne-au vandut.     
          Argumente referitoare la cele prezentate mai sus incep sa vina din ce in ce mai multe si intr-un ritm accelerat, ceea ce inseamna ca am intrat deja in zona periculoasa in care destinele noastre ale fiecaruia vor fi pentru un timp in mana celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni.   
            Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care il traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu…asta e…   
            Lupta impotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical.                Scopul final este reducerea populatiei globului sau inrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul populatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordini Mondiale in care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta.     
          In mod normal, informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mana pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa in general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati intrebat de ce?   
            Populatia este masiv dezinformata prin mass-media Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor.
            
Intemeierea Uniunii Europene prin frauda  
              Actul de intemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o frauda grosolana, fiind una dintre cele mai mari operatiuni de manipulare colectiva din istoria omenirii. 
              Tratatul de la Roma, semnat in urma cu o jumatate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompa de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusa in scena in capitala Italiei. 
              Dezvaluirile socante facute de unul dintre protagonistii ceremoniei desfasurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce vad in proiectul constructiei europene materializarea unei utopii pentru subiectii expusi consecintelor acesteia. 
              Existenta atator momente controversate in procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero si pana in prezent de fraude, conspirationism si eludarea regulilor democratice naste in mod legitim urmatoarea intrebare: ce forte se afla la carma proiectului UE si ce scopuri sunt urmarite?   
            Un posibil raspuns la aceasta intrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit caruia, pentru a intelege ce se intampla in Europa trebuie luat in considerare fenomenul francmasoneriei. In cartea "Masonii: Istoria celei mai puternice societati secrete", aparuta la editura Planeta, 2005, Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de francmasoni in formarea Uniunii Europene.                Spre exemplu, istoricul spaniol afirma ca "proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing" (fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional - n.a.), ca "masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta" si ca acestia exercita "o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate."   
            Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita in acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale (organizatie privata care grupeaza aproximativ 300-350 dintre cei mai influenti lideri politici si economici ai planetei), formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala.   
            Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: "Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va intampla - probabil intr-un interval de 15 ani - dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta." Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:"Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat. Cum de stia Giscard d’Estaing ce se va intampla in urmatorii 15 ani? Si, surpriza-surpriza, cum de a devenit autorul constitutiei europene in 2002-2003? Iata o intrebare foarte buna. Miroase a conspiratie, nu-i asa?"   
            In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justitiei, Libertatii si Securitatii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator.   
            In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, "vina" lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum ca homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a amenintat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea ca toate controversele vor fi date repede uitarii.                Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicianul crestin-democrat a afirmat: "Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il intrebe daca este francmason. Daca vor face aceasta nu va fi decat repetarea aceleiasi injustitii care mi s-a facut si mie".     
          Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfasurate la Milano, Buttiglione a spus ca principiul dupa care functioneaza institutiile europene este "Afara cu crestinii, inauntru cu francmasonii".   
            Declaratiile lui Buttiglione au atins un subiect-tabu in mass-media oficiale, desi la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria "secretul lui Polichinelle", adica a acelor realitati pe care toata lumea le cunoaste, dar aproape nimeni nu vorbeste in public despre ele.     
          Cu alte cuvinte, marea "taina" a procesului de constructie a Europei Unificate este paternitatea sa masonica, recunoscuta cu mandrie chiar de arhitectii din umbra ai edificiului UE.     
          In schimb, la nivelul maselor, carora li se inculca versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea putine despre faptul ca proiectul Europei unite dateaza inca de la mijlocul secolului XIX.
Ion Coja.

Remember: 
 UN OM INFORMAT VALOREAZA CAT DOI:
          ( SI ESTE MAI GREU DE MANIPULAT)

 

 

 

Material primit pe e-mail.

 
 
0 comentarii5439 vizualizări21 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0