Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 09 Iulie 2020 - 17370 vizitatori azi
ADEVARURILE LUI ISUS.

Si ca sa vedeti ca adevar grait-am voua, iaca ultimele rezultate "demo" ale acestui faraon numit (de Voiculescu), PONSTEIN. O sa va intrebati de unde acest nume cu rezonanta  mai ceva ca zona viticola Lechinta. Ei bine, sa stiti ca vine tocmai din sfera preocuparilor stiintifice ale noului-invechit premier, victoras poanta, omul care a pus pe jar o intreaga Europa.

                    Mai deunazi , cand la insistentele presei mondiale acest papitoi era incoltit din toate directiile punctelor cardinale, domnia sa a negat legaturile stranse de prietenie cu cel care ia pus "pita si cutitul "in manuta lui fina de Romeo sedus si abandonat. Premierul Tulbure  si-a adus aminte repede de cartea de capatai a omenirii, BIBLIA ,  adaptand  la cerintele epocii  negre prin care trece tarisoara noastra, atentionarea lui Isus, facuta ucenicilor sai la CINA CEA DE TAINA.  Atentie mare insa, nu este vorba de celebrul tablou , aflat in custodia penitenciarului Rahova.

                  Asadar,   " Inainte ca cocosul sa cante a treia oara, tu Ponta ma vei renega" au fost cuvintele lui  Adi Nastase, cel care ia pus parafa de doctor actualului (inca) plagiator , dupa care,  impacat cu soarta si-a tras un glont in batista, mutandu-si sediul la Rahova-spital, un fel de Beclean pe Somes de prin partile noastre.

                    Bine, bine,  o sa ziceti, dar unde-i legatura cu prezicerile celui care si-a dat viata pentru noi, pamantenii???? Pai tocmai aici e aici. Nu exista nicio legatura, totul este  o minciuna ordinara, scornita de cel care a fost comparat candva de mentorul lui in ale furtului, Adrian Nastase-Rahova, cu ilustrul om politic Nicolae Titulescu. Ponta, Plagiatorul universal, si-a imbracat  obrazul de opinca marturisind cu aceeasi seninatate ca el nici  macar nu a auzit ca Nastase sa fi avut vreo Matusa Tamara.

                    Acest prestator de servicii care poarta numele unor glume (poante) nevinovate cu Bula, a declarat " pe propria raspundere" ca nici usturoi n-a mancat si nici cavitatea bucala nu-i pute. El stie doar ca fostul lui sef de doctorat sta bine mersi la mititica si ca presedintele hahalera  nu are de gand sa-l gratieze, ba mai mult, n-o sa-l reabiliteze nici pe Antonescu (Ion) maresalul mort cu dreptatea in mana pentru libertatea romanilor. Apropo de Maresal, oameni buni  cu suflet, gandire si frica lui Dumnezeu, stati acasa in 29 iulie, luati Biblia si cititi cele zece porunci. Daca gasiti ceva  in legatura cu furtul, rugati-va pentru Ponta si gasca lui Iliescu sa-i ierte  Cel de Sus , ori  sa-i pedepseasca exemplar, ca prea mult au suferit romanii "pi  conta" (cum ar spune Nenea Iancu Caragiale) unor imbuibati, cu scoli de hotie absolvite in epoca in care Nea Nicu Ceausescu se straduia sa ne faca oameni. Atentie oameni buni,  ca se intrezareste un "cer de Dostoievski", cu nor negri si grosi care ne iau vederile catre Europa.

 

 

 P.Sangeorzan.

 

5 commentarii2149 vizualizări25 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0