Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Mai 2020 - 13408 vizitatori azi
ADEVARURILE LUI ISUS.

Si ca sa vedeti ca adevar grait-am voua, iaca ultimele rezultate "demo" ale acestui faraon numit (de Voiculescu), PONSTEIN. O sa va intrebati de unde acest nume cu rezonanta  mai ceva ca zona viticola Lechinta. Ei bine, sa stiti ca vine tocmai din sfera preocuparilor stiintifice ale noului-invechit premier, victoras poanta, omul care a pus pe jar o intreaga Europa.

                    Mai deunazi , cand la insistentele presei mondiale acest papitoi era incoltit din toate directiile punctelor cardinale, domnia sa a negat legaturile stranse de prietenie cu cel care ia pus "pita si cutitul "in manuta lui fina de Romeo sedus si abandonat. Premierul Tulbure  si-a adus aminte repede de cartea de capatai a omenirii, BIBLIA ,  adaptand  la cerintele epocii  negre prin care trece tarisoara noastra, atentionarea lui Isus, facuta ucenicilor sai la CINA CEA DE TAINA.  Atentie mare insa, nu este vorba de celebrul tablou , aflat in custodia penitenciarului Rahova.

                  Asadar,   " Inainte ca cocosul sa cante a treia oara, tu Ponta ma vei renega" au fost cuvintele lui  Adi Nastase, cel care ia pus parafa de doctor actualului (inca) plagiator , dupa care,  impacat cu soarta si-a tras un glont in batista, mutandu-si sediul la Rahova-spital, un fel de Beclean pe Somes de prin partile noastre.

                    Bine, bine,  o sa ziceti, dar unde-i legatura cu prezicerile celui care si-a dat viata pentru noi, pamantenii???? Pai tocmai aici e aici. Nu exista nicio legatura, totul este  o minciuna ordinara, scornita de cel care a fost comparat candva de mentorul lui in ale furtului, Adrian Nastase-Rahova, cu ilustrul om politic Nicolae Titulescu. Ponta, Plagiatorul universal, si-a imbracat  obrazul de opinca marturisind cu aceeasi seninatate ca el nici  macar nu a auzit ca Nastase sa fi avut vreo Matusa Tamara.

                    Acest prestator de servicii care poarta numele unor glume (poante) nevinovate cu Bula, a declarat " pe propria raspundere" ca nici usturoi n-a mancat si nici cavitatea bucala nu-i pute. El stie doar ca fostul lui sef de doctorat sta bine mersi la mititica si ca presedintele hahalera  nu are de gand sa-l gratieze, ba mai mult, n-o sa-l reabiliteze nici pe Antonescu (Ion) maresalul mort cu dreptatea in mana pentru libertatea romanilor. Apropo de Maresal, oameni buni  cu suflet, gandire si frica lui Dumnezeu, stati acasa in 29 iulie, luati Biblia si cititi cele zece porunci. Daca gasiti ceva  in legatura cu furtul, rugati-va pentru Ponta si gasca lui Iliescu sa-i ierte  Cel de Sus , ori  sa-i pedepseasca exemplar, ca prea mult au suferit romanii "pi  conta" (cum ar spune Nenea Iancu Caragiale) unor imbuibati, cu scoli de hotie absolvite in epoca in care Nea Nicu Ceausescu se straduia sa ne faca oameni. Atentie oameni buni,  ca se intrezareste un "cer de Dostoievski", cu nor negri si grosi care ne iau vederile catre Europa.

 

 

 P.Sangeorzan.

 

5 commentarii2086 vizualizări25 iulie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

C.Sighetean
26 Iulie 2012 - 10:43

D-le P.S.ângeorzan, dacă d-ta de regulă nu participi la vot, este opţiunea şi dreptul matale, dar de ce ar trebui să vă urmeze obiceiul cvasi nefiresc, întreg "aliotmanul". Ba să meargă amărăşteanul şi să-şi exprime opinia, fie că e pro sau contra, că doară s-a vărsat sânge cândva pt.acest drept! Nu-i am la suflet, ba dimpotrivă, pe chiulangiul chefliu cu prenume de floare şi cu atât mai puţin pe poantă plagiatorul, n-am idee bleeped voi vota la parlamentarele din toamnă, ableeped însă, de metehnele, minciunile care prin proporţii frizează neruşinarea, ticăloşiile şi mecla lu' nea "ivan orbeţu" mi-e plin c..oşul! Pe baza acestui considerent, mă voi duce şi-mi voi satisface dorinţa perversă de a pune ştampila pe...DA! Aşadar, contravin regulamentului d-voastră şi spun: MERGEŢI LA VOT OAMENI BUNI!

Elvis
25 Iulie 2012 - 13:18

cu cat mai putine buletine de vot, cu atat mai putin de lucru la sectiile de votare, deci, stam acasa

hahalera
25 Iulie 2012 - 13:16

are dreptate Elvira, cine nu vrea demitere, sa stea acasa, cine vrea, sa mearga.Dar mie greu sa cred ca actualii guvernanti mai pot adauga ceva la ceea ce a fost la locale(numeric vorbind), ca buletine se pot adauga pe drumul tzarii.

elvira
25 Iulie 2012 - 13:02

personal am retinut un aspect important si anume.Oamenii sa stea acasa in ziua referendumului si mai bine sa citeasca Biblia decat pliantele-caricaturi , iar recitirea celor zece porunci cu siguranta o sa- le deschida ochii despre adevarata stare a natiunii.

nicu
25 Iulie 2012 - 12:58

materialul este actual, dar daca ponta recunoaste ca a plagiat, nu mai are haz

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0