Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 01 Aprilie 2020 - 13418 vizitatori azi
SCRISOARE DIN INFERN.

Dragii mei  va scriu de aici, unde  dupa o viata chinuita  pamanteana am ajuns pana la urma cu bine. Stiu ca v-am lasat in suferinta, cum se spune la voi, "in plata domnului", dar sa stiti ca regretele voastre nu sunt justificate. Eu aici mi-am pastrat drepturile avute pe pamant, ba mai mult am capatat unele privilegii in plus.

                             Asa se face ca dupa o viata chinuita si muncita, acum imi permit sa-mi cheltuiesc pensioara bine meritata pe lucruri care la voi lipseau cu desavarsire, iar acum imi prisosesc de-a dreptul. Singura mea nemultumire tine de drepturile civice pe care le-am avut pe pamant .

                             Aici, printr-o circulara a incornoratului sef ne-au fost luate drepturile de exprimare libera ca in democratia pamanteana. Nu avem voie sa participam la alegeri de cazan, nu ne putem exprima dorinta legata de numirea in functii de sef sector "tabaciri piei" sau in aceea de "directional la catedra de investigatii a afacerilor necurate". Aceste operatiuni sunt apanajul Incornoratului sef, el este individul care taie si (mai mult) spanzura prin zona. El isi motiveaza acest mod de a proceda prin acea expresie folosita des si pe la voi, " la mine in batatura eu sunt seful".                   

                              Prin aceasta scrisoare vin sa va multumesc in primul rand voua pentru ajutorul dat in trecerea mea grabnica in lumea celor drepti si in mod special primarului Florian Romeo Daniel care a avut grija de mine sa pot vota oricand este nevoie de prezenta mea la urne. Am totusi  o propunere de facut in acest sens . Daca intamplator si neprevazut apare vreun motiv de prezentare la urne, sa ma anunte si pe mine din timp prin viu grai, nu cumva sa fiu tocmai atunci in slujba cazanului rosu , galben, verde, portocaliu (ca la noi sunt colorate astfel in vederea realizarii inconfundabilitatii politice). Promit in mod solemn ca daca voi fi liber, voi participa la vot cu toata dragostea pe care o port celor care ati ramas sa suferiti acolo jos.

                               De asemenea ma angajez sa mai aduc cu mine si alti colegi de "buiecie" (nebunii, fiind bine stiut ca aici tot timpul il ocupam cu desavarsirea tampeniilor nefinalizate la voi) astfel ca prin votul nostru sa contribuim si la mentinerea stachetei in ceea ce priveste numarul consilierilor  locali.

                                In speranta ca am fost bine inteleasa, (ca intentionat dupa cum vedeti sunt) va  trimit o bunatate de pe la noi si va transmit cele bune si sa ne vedem cat mai curand, a vostra soacra, mama, bunica, sora, etc, etc.

        Scrisoarea o sa o aduca postasul meu personal, 

                                                                          P.Sangeorzan.

 

1 comentariu2002 vizualizări03 august 2012
rss 2.0
rss 2.0