Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Mai 2020 - 14512 vizitatori azi
Goana dupa medalii( bani) ne face egoisti si meschini.

Jurnalistii au scris articole cu titluri bombastice dupa decizia lui Flavius Koczi de a se retrage de la finala de la individual compus. Probabil ca sunt din categoria celor cu facultati "copy",paste" care psihologie nu prea au facut. Va spuneam in articolul anterior ca gimnastul a urmarit doar calificarea lui la cele doua aparate la care este el lider.S-a vazut clar comportarea lui la primul concurs. SOCANT este faptul ca nu a dat o sansa echipei sau altui gimnast.Pentru ca doar el a facut 6 aparate, deci numai el putea intra in acea finala.Colegii de echipa sunt foarte suparati ca nu le-a dat sansa lor sa faca 6 aparate sa poata participa la finala individual compus.Oricare din ceilalti colegi ar fi vrut sa faca 6 aparate! Dar strategia se stabileste inainte si Koczi a facut ce a vrut el din echipa ROMANIEI!

Si-a batut joc de munca colegilor si antrenorilor. Nu stiu daca echipa are un psiholog dar se impune asta din comportarea acestui gimnast. Antrenorul trebuie sa fie si parinte, mentor, psiholog..ca asa e la noi!

De fapt nu mai avem spirit de echipa, patriotism.

Goana dupa medalii( bani) ne face egoisti si meschini pe unii.

Eu ma tem de altceva dupa aceasta olimpiada dar cu tot ce a facut ii doresc azi succes cetateanului de onoare al RESITEI, Flavius Koczi, pentru a mai salva ceva din "ONOAREA" lui!

.

prof. Maria POP.
0 comentarii1855 vizualizări05 august 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0