Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 28 Martie 2024 - 14587
In Piata Mica sa-si aduca produsele numai producatorii particulari.

Dragilor, Am incercat sa obtin adresa de mail a d-lui primar si nu am reusit, desi m-am adresat Primariei, asa ca, va rog sa-i spuneti si sa-i aratati cateva dintre lucrurile pe care am dorit sa le discut cu Ovidiu Cretu, inainte de plecarea in Franta(30 martie). La deschiderea "Casei cu lei" sau "Casa artelor" am stabilit sa ne intalnim vinerea care urma, dar eu am plecat, asa ca vina imi apartine. Am vrut sa discut despre amenajarea parcului, a Pietei Mici ("Pietisor") etc. In parc, care este asa de sufocat incat trebuie sa capete un nume (Parcul Cetatii, de exemplu), dar nu Parcul Orasului sau Municipiului, trebuie, fara intarziere, sa se reduca adancimea asa zisului lac (care nu trebuia amplasat acolo ci langa Casa Emma), ca sa nu cada bunici cu nepoti sau nepoti singuri (copii,adulti etc.). Reducerea adancimii se poate face direct sau prin trepte in interior, sub forma unor segmente de amfiteatru. Aleile pietonale si cele pentru ciclisti sa fie marcate. Eu va trimit tipuri de marcaje, apoi de amenajari, cu rugamintea de a le face cunoscute de d-ul primar si nu numai. Am zis de Ovidiu Cretu, deoarece cu el am vrut sa le discut, dar prin intermediul dvs. le putem discuta mai multi, chiar daca eu sunt, pentru o perioada, in Franta.

Accesul pietonal, din centru la parc, este sub nivelul unei comune si daca adaugam faptul ca Piata Mica nu este folosita, avem imaginea unui centru al orasului neingrijit, neglijat. Piata Mica ar trebui folosita ca piata de zarzavat, dupa un orar zilnic, de la ora 7,00 la ora 12,30 si la ora 13,00 totul sa fie curat.

In aceasta Piata Mica sa-si aduca produsele numai producatorii particulari; sa fie interzise produsele de import. Prima poza-creionul de lemn-marcheaza trecerile de pietoni spre o gradinita,scoala etc.

Atasez cateva fotografii si voi continua, cu acordul Dvs., in urmatoarele mesaje.

 

Cu cele mai bune urari,

Cercet.St.1 Dr.Ioan Chintauan

(titlurile stiintifice le voi elimina in urmatoarele mesaje)

 

3 commentarii2674 vizualizări17 aprilie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

violeta pop
17 Aprilie 2013 - 13:54

ERATA:PREbleeped IN LOC prebleed(s-a format aiurea la tastare}.

violeta pop
17 Aprilie 2013 - 13:50

Toata consideratia pentru peocuparea dvs.,dar cei de la ziar ar fi trebuit sa faca unele corecturi prebleeped:spuneti,aratati(pers.a II-a plural a verbului),aleile si nu "aleele".Nu inteleg scrierea cu majuscule in interiorul propozitiei:"Am si Va ".Apreciez preocuparea civica pentru urbe,macar sa faca si altii la fel.

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0