Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 08 Iulie 2020 - 4172 vizitatori azi
"Binecuvinteaza, popo"

Popa (?) Tökes, teroristul nr. 1 al miscarii (aparent politica) pe care o conduce a devenit agresiv. Acestui slugoi al ocultei mondiale iudeo-masonice nu-i mai place cum se poarta Bucurestiul cu Transilvania... Popo, de rau si de veninos te-am cunoscut, dar n-as fi banuit ca esti si analfabet. Transilvania este in Romania si reprezinta 40% din aceasta tara sfanta, iar Bucurestiul este capitala Romaniei! Si atunci ce te "astale grija" tocmai pe tine cum conduce Bucurestiul Romania? S-a suparat...popa pe sat si satul nu stie de ce.

N-ai gasit alte griji? Dormi rau? Mananci de pe jos, sau ce "dragostea mea" te-a gasit? Ori vrei cumva sa-ti retragem sfanta cetatenie romana ca sa te poti duce invartindu-te la mata-n Panonia?

Abtine-te popicule sa mai insulti cea mai veche civilizatie din Europa, in care civilizatie a esuat, in urma cu aproape un mileniu o natie obraznica.

Nu cade in sarcina noastra deficitul vostru de evolutie, caci nu v-am intarziat noi accesul in existenta. Fiti cu mare bagare de seama cand va vine sa va exprimati ireverentios la adresa celor ce v-au oferit o ... casa. Un zvon de ultima ora: ci-ca Ceausescu abea asteapta sa-l intalneasca pe popa...

 

Mihai Lucian VALEA.

0 comentarii1904 vizualizări05 august 2013
rss 2.0
rss 2.0