Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1338 vizitatori azi
INCEPE SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII, LA INSPECTORATUL DE POLITIE JUDETEAN B-N.

In perioada 30 septembrie- 6 octombrie 2013, Inspectoratul de Politie Judetean organizeaza cea de-a opta editie a Campaniei de prevenire SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII in Bistrita-Nasaud.  Campania va fi lansata luni, 30 septembrie, orele 11.00, printr-o conferinta de presa la sediul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Pe parcursul celor sapte zile de desfasurare a activitatilor, peste 350 de politisti si reprezentanti ai institutiilor publice si private, ai O.N.G.-urilor, parteneri din mass-media, colaboratori si voluntari vor desfasura actiuni structurate pe diverse domenii de prevenire, precum: protejarea persoanei si a patrimoniului, delincventa juvenila si victimizarea minorilor, prevenirea delictelor silvice sau educatia rutiera.

          Ofiterii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au pregatit un program cu activitati diferite in fiecare zi. Printre acestea se numara lansari de proiecte de siguranta la scoala in mediul rural, dezbateri si lectii deschise sustinute de elevii voluntari ai Politiei in scoli, patrule scolare de circulatie, distribuire de materiale promotionale si informativ-preventive, tabara pentru elevi.

"Saptamana Prevenirii Criminalitatii" reprezinta o manifestare preventiv-informativa cu caracter complex si este adresata comunitatii din Bistrita-Nasaud. Actiunea  se inscrie in demersul organizat la nivel national de Inspectoratul General al Politiei Romane.

          Aceasta manifestare vizeaza sensibilizarea cetatenilor in legatura cu importanta prevenirii criminalitatii si a colaborarii politie - institutii - comunitate in vederea obtinerii unui grad crescut de siguranta pentru cetateni.

 

Va asteptam sa fiti alaturi de noi!

 "Implica-te pentru siguranta comunitatii tale! Fii alaturi de Politie in SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII

30 SEPTEMBRIE- 6 OCTOMBRIE  2013!"

 

 

 

 

 

                                                                                     

 

 

 

 

 

0 comentarii1764 vizualizări27 septembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0