Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9078 vizitatori azi
SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII: VIZITA LA PENITENCIARUL BISTRITA

In data de 1 octombrie a.c., peste 50 de elevi, viitori voluntari ai Politiei, au efectuat o vizita la Penitenciarul din Bistrita. Tinerii au putut discuta cu persoane incarcerate despre experientele traite de acestia si consecintele alegerilor gresite de viata.   

Voluntarii, de la opt licee din Bistrita, impreuna cu ofiterii Compartimentului de prevenire si analiza a criminalitatii, politisti de la investigatii criminale  si ofiterul de relatii publice au efectuat o vizita speciala la Penitenciarul din Bistrita.

Cu sprijinul partenerului nostru, Penitenciarul Bistrita, tinerii liceeni au discutat cu patru persoane private de libertate, cu pedepse cuprinse intre 3 ani inchisoare si detentiune pe viata pentru savarsirea de diferite infractiuni. Acestia  le-au povestit despre trecutul lor infractional, consecintele alegerilor de viata gresite si impactul incarcerarii.

Aceasta initiativa a politistilor are un caracter puternic preventiv si a avut un impact deosebit in randul tinerilor, care au fost impresionati de povestile de viata auzite.

        ****

In perioada 30 septembrie- 6 octombrie 2013, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud organizeaza cea de-a opta editie a Campaniei de prevenire SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII. 

Ziua de marti, 1 octombrie, este dedicata prevenirii infractiunilor comise cu violenta.  Programul de astazi include si lectii in scoli cu materiale informative destinate prevenirii infractiunilor cu violenta, puse la dispozitie de catre Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

 

"Implica-te pentru siguranta comunitatii tale! Fii alaturi de Politie in SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII  30 SEPTEMBRIE- 6 OCTOMBRIE  2013!"

 

50 commentarii2100 vizualizări01 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0