Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 25 Februarie 2020 - 7036 vizitatori azi
Evenimente rutiere

1. In data de 10.12.2010 pe DJ 172 E in localitatea Lechinta, un autoturism neidentificat care circula pe directia Bistrita - Vermes s-a angajat in depasirea unui alt autoturism lovind frontal pe numitul D. Ion, care circula din sens opus pe bicicleta. Bicicleta nu avea dispozitive de iluminare/semnalizare, iar biciclistul nu purta vesta reflectorizanta.

In urma masurilor intreprinse de politisti  a fost identificat numitul D. Daniel domiciliat in Lechinta, care dupa producerea accidentului a parasit locul faptei, conducand autoturismul pe un camp din afara localitatii.

Conducatorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice de sange.

 

2. In data de 10.12.2010, in localitatea  Singeorz Bai, a fost depistat S. Alexandru, care conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Susnumitului i s-a intocmit dosar de cercetare penala.

 

3. In data de 11.12.2010 in localitatea Piatra Fantanele pe DN 17, numitul P. Ioan din comuna Arbore, judetul Suceava, in timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum acoperit cu polei a pierdut controlul volanului si a patruns in parcarea din partea dreapta unde a colizionat partea din dreapta fata a unui autotractor ce tracta o semiremorca care stationa in parcare. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a numitelor U. Florica si U. Georgeta pasagere in autoturism.

 

4. In data de 11.12.2010, in cartierul Viisoara  pe DN 17, numitul B.Liviu  domiciliat in Bistrita, in timp ce conducea autoturismul proprietate personala , la trecerea pentru pietoni a surprins si accidentat usor pe numita S. Madalina, care era angajata in traversarea strazii pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizata corespunzator.

 

5. In data de 11.12.2010, in mun.  Bistrita , pe str.Somesului,  numitul M. Nicolae , in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere  din cauza neatentiei a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a colizionat autoturismul proprietatea lui N. Niculae si autoturismul proprietatea lui S. Florin ce erau parcate pe str. Somesului, dupa care a parasit locul accidentului, fiind identificat ulterior. Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal.

 

6. In data de 12.12.2010, pe DJ 171 in localitatea Spermezeu, a fost depistat numitul V. Grigore, cu domiciliul in sat Borleasa com. Tirlisua care conducea autoturismul fiind sub influenta bauturilor alcoolice. A fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. Celui in cauza i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a intocmit dosar penal.

0 comentarii1806 vizualizări13 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0