Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 22 Februarie 2020 - 5158 vizitatori azi
Autori identificati

 1. In urma masurilor intreprinse de catre lucratori din cadrul Politiei Municipiului Bistrita si posturilor de politie Galatii Bistritei, Budacu de Jos, Mariselu,  cu sprijinul S.I.R.,au fost identificati C.Viorel, C. Marcel, C. Tiberiu, toti din comuna Mariselu, care in perioada octombrie - noiembrie 2010 au comis un numar de 6 furturi pe raza comunelor Mariselu si Budacu de Jos,  cu un prejudiciu de circa 5500 lei.

Fata de cei trei a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 ore si au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Fata de  C. Marcel si C. Tiberiu a fost luata masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pe o durata de 30 zile iar fata de C. Viorel propunerea a fost respinsa  pe motivul ca nu are antecedente penale.

 

2. In data de 10.12.2010, lucratorii biroului arme, explozivi si substante periculoase, in urma activitatilor specifice intreprinse, au depistat pe G. Ioan, din com. Teaca, care detinea ilegal, la locuinta sa, o arma de tir cu aer comprimat.                     

Arma a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

            Persoana in cauza este cercetata in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiuni de detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii,  fara drept.         Cercetarile continua de B.A.E.S.P.

 

  3. In urma masurilor intreprinse desfasurate  de lucratori din cadrul Politiei Municipiului Bistrita si a posturilor de politie Josenii Bargaului si Livezile au identificat pe R.Claudius, R Nicolae si R. Alin toti din comuna Livezile sat Dorolea,  care in perioada ianuarie - decembrie 2010 au comis un numar de 11 furturi pe raza comunelor Livezile si Josenii Birgaului,  cu un prejudiciu de circa 3500 lei.

Fata de R. Claudius Judecatoria Bistrita a emis mandat de arestare preventiva pe 29 zile , R. Nicolae este incarcerat in Penitenciarul Gherla iar R. Alin se sustrage urmaririi penale, fiind intreprinse masuri in vederea prinderii acestuia.

 

4. In data de 12.12.2010 orele 01.20, Politia Municipiului Bistrita a prins in flagrant pe numitul B. Josef din comuna Atid, jud.Harghita, care a patruns in Biserica Ortodoxa Sfintii Trei Ierarhi din Bistrita, prin efractie cu intentia de a sustrage bunuri. Au fost provocate distrugeri in valoare de 150 lei.

 

5. In data de 12.12.2010, politistii au fost sesizati de catre C. Ioan, din Reteag, despre faptul ca in perioada noiembrie 2010 - 11.12.2010, persoane necunoscute au sustras din incinta unei societati comerciale  Petru Rares mai multe piese auto in valoare de 10.000 lei.

In urma investigatiilor efectuate de politisti au fost identificati autorii in persoana numitilor O. Leon din Bistrita si C. Ioan din localitatea Reteag. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat pe numele autorilor fiind emisa ordonanta de retinere pe 24 ore.

 

 

 

SEFUL SERVICIULUI CABINET

                                                 Comisar

                                                   ANDREICA IOAN VALER

0 comentarii1372 vizualizări13 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0