Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 05 Aprilie 2020 - 2138 vizitatori azi
Barbat ratacit in padure. Un tanar, trei infractiuni.

In 04.10.2013, orele 23.00, D. A. din Rusu Birgaului a sesizat ca sotul sau D.R. de 67 ani a plecat de acasa impreuna cu vecinul sau la cules de ciuperci in padurea SEREGOI de pe raza comunei Livezile, si nu s-a mai intors la domiciliu.
In vederea gasirii acestuia, in noaptea de 04/05.10.2013 au fost efectuate cautari cu efective de politie, jandarmi si pompieri voluntari, fiind reluate a doua zi in jurul orelor 07.00. Barbatul a fost gasit in jurul orelor 09.00, in padure, in conditii bune de sanatate, declarand ca s-a ratacit si din cauza intunericului nu a putut sa caute drumul inapoi, innoptand intrun adapost din padure.

 


In 07.10.2013, ora 02.25, a fost sesizat prin SNUApU 112 ca intre localitatile Liviu Rebreanu si Cepari a avut loc un accident de circulatie cu victime.
La fata locului a fost gasita doar o autoutilitara rasturnata inafara carosabilului.
In urma verificarilor, a fost identificat proprietarul masinii, care a declarat ca autoturismul a ramas peste noapte in incinta societatii cu cheile in contact.
Politistii au procedat la efectuarea de verificari si cautari, intr-o magazie de la o gospodarie din zona Cepari fiind gasit ascuns A.S. de 20 ani din com. Braiesti, jud. Iasi, suspectat pentru furtul masinii.
S-a constatat ca acesta a condus masina fara a poseda permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice (0,32 mg/l alcool pur in aerul expirat).
Cercetarile continua de Politia oras Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana care nu poseda permis de conducere si parasirea locului accidentului.

 

 

Sofer bucurestean, prins cu permisul de conducere suspendat

In 06.10.2013, ora 09.46, pe DN 17, in localitatea Ciceu-Mihaiesti, a fost depistat S.C. de 33 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere, emis de autoritatile din Republica Moldova, suspendat pe o perioada de 90 zile, incepand cu data de 29.08.2013.
Cercetarile continua de Sectia 5 Politie Rurala Petru Rares pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana cu permis de conducere care i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

 

Doi tineri, cercetati pentru furt

In 05.10.2013, B.G. de 46 ani din Suplai a sesizat ca in localitatea Ciceu-Mihaiesti, persoane necunoscute i-au sustras suma de 2.700 lei si un telefon mobil din dormitorul situat in incinta fermei unde lucreaza ca zilier.
In urma cercetarilor efectuate, au fost depistati doi suspecti pentru comiterea furtului, P. C. de 17 ani si I.A. de 20 ani din localitatea Suciu de Sus, jud. Maramures, muncitori la aceeasi ferma. Telefonul mobil a fost recuperat.
Cercetarile continua de catre Sectia 5 Politie Rurala Petru Rares si Postul de Politie Ciceu-Mihaiesti sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

0 comentarii1414 vizualizări07 octombrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0