Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1088 vizitatori azi
A colizionat o caruta. Mandat pus in executare.

In 27.10.2013, ora 08.00, pe DN 17 D , in localitatea Feldru, conducatorul auto P.I. de 19 ani din Singeorz-Bai, datorita nepastrarii distantei de siguranta si neatentiei in conducere, a colizionat din spate atelajul hipo tractat de doua cabaline, condus in aceeasi directie de R.V. de 70 ani, din Feldru.

In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului atelajului si a unei femei din caruta, precum si pagube materiale.
Ambii conducatori au fost testati alcooltest, rezultatele fiind negative si li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua de catre Postul de Politie Feldru.

 

 

Suspecti de furt de cablu, prinsi in flagrant

In 28.10.2013 orele 01:00, in urma unei sesizari, patrula mixta intercomunala a susprins in flagrant mai multe persoane care sustrageau cablu de telefonie din tronsonul aerian Cristur-Sieu - Chintelnic.
Politistii i-au identificat pe P.C. de 33 ani, C.A. de 31 ani si M.R. de 33 ani, toti din Crainimat, care sustrageau cablu de telefonie, sectionand deja cablul de la retea pe o portiune de 100 m.
La fata locului a fost identificat si un autoturism, apartinand lui P.C., in portbagajul caruia a fost identificata o sectiune de cablu de telefonie in lungime de 50m.
Valoarea prejudiciului cauzat este de 3000 lei.
Cercetarile continua de Sectia 4 Politie Rurala Beclean, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

Verificari silvice in Bargau

Saptamana trecuta, politistii Biroului ptr. Combaterea Delictelor Silvice impreuna cu specialisti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au efectuat controale cu privire la exploatarea masei lemnoase in fond forestier proprietatea comunei Bistrita - Bargaului.
Cu aceasta ocazie s-a constatat taierea ilegala si sustragerea a cinci arbori de esenta rasinos cu un volum total de 7,30 mc, in valoare de 3.113 lei.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca arborii au fost taiati si sustrasi de trei barbati, M. I. de 53 ani din sat Colibita, H. D. de 53 ani din Muresenii Bargaului si H. I. de 32 ani din Tiha Bargaului.
Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere ilegala si furt de arbori, urmand a se lua masuri pentru recuperarea prejudiciului.

 

Mandat pus in executare

In 25.10.2013, ora 14.30, in urma unei actiuni organizate de Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri, impreuna cu lucratori din cadrul Postului de Politie Zagra, pe raza comunei Zagra, a fost depistat B.V. de 48 ani din Alunis.
Barbatul a fost condamnat la 10 ani inchisoare de Tribunalul Bistrita - Nasaud pentru comiterea infractiunii de omor, in anul 2010, in Alunis. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

0 comentarii1379 vizualizări28 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0