Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 18 Ianuarie 2021 - 2808 vizitatori azi
Copil accidentat. Atentie, pietoni, la modul de deplasare!

In 30.10.2013, ora 16.02, pe str. Carpatilor din Singeorz-Bai, conducatoul auto G.P. de 23 ani din localitate, l-a surprins si accidentat pe un baiat de 6 ani din Singeorz-Bai, care s-a angajat in traversarea strazii, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Din accident au rezultat ranirea minorului si avarii la autoturism. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continua de Politia orasului Singeorz-Bai.

 

Arestat dupa ce nu a respectat masura dispusa de instanta

In 30.10.2013, Judecatoria Nasaud a dispus arestarea preventiva a lui M. L. de 19 ani din Cepari, cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, fara permis de conducere si parasirea locului accidentului.
In 25.10.2013, acesta a parasit localitatea Cepari, deplasandu-se in Nasaud, incalcand cu rea credinta masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu, masura dispusa de Judecatoria Nasaud.
Suspectul a fost depus in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 

Atentie, pietoni, la modul de deplasare!

In 30.10.2013, ora 19.30, pe DJ 151, intre localitatile Sanmihaiu de Campie si Zoreni, conducatorul auto H.A. de 37 ani din Zoreni, pe fondul neatentiei a acrosat cu partea din dreapta fata a autoturismului pe R.O. de 49 ani din Singeorzu Nou, care se deplasa neregulamentar pe partea dreapta a carosabilului, in acelasi sens de mers. In urma impactului, acesta a fost ranit usor.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de Biroul Rutier.

Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducator auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Politistii recomanda pietonilor:

Traversarea drumurilor publice sa se faca numai prin locurile special amenajate si semnalizate prin indicatoare sau marcaje si numai pe culoarea verde a semaforului, iar in lipsa acestora pe la coltul strazilor si numai dupa ce s-au asigurat temeinic.

Acolo unde nu exista amenajate trotuare sau poteci laterale, deplasarea se va realiza numai pe partea stanga a drumurilor, cat mai aproape de marginea acestora.

In intersectiile fara marcaj pietonal, traversati pe la coltul strazii, numai dupa o temeinica asigurare!

Evitati sa traversati strada in fuga!

Asteptati mijloacele de transport in comun numai pe trotuare sau refugiile special amenajate si nu pe partea carosabila!

Dupa coborarea din mijloacele de transport in comun, nu traversati strada prin fata sau prin spatele acestora. Traversarea se realizeaza numai dupa plecarea lor din statie, prin locurile special amenajate!

 

Urmarit national depistat de politistii bistriteni

In 30.10.2013, ora 09.00, pe raza comunei Josenii Birgaului, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale l-au depistat pe C.M. de 57 ani, din Baia Mare, urmarit national.
Impotriva acestuia Judecatoria Baia Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, fiind condamnat la 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de inselaciune.
Barbatul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

0 comentarii1813 vizualizări01 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0