Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13376 vizitatori azi
Verificari pe linie rutiera. Accident rutier grav pe fondul oboselii la volan.

In 31.10.2013, intre orele 09:00-11:00, politistii de la Postul de politie Livezile au efectuat o actiune pe linie rutiera impreuna cu specialisti din cadrul Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud. In urma controalelor, au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de 1280 lei conform OUG 195/2002 si retinute 2 certificate de inmatriculare.

 

POLITISTII, LA DATORIE PENTRU SIGURANTA CETATENILOR

Politistii actioneaza pentru desfasurarea in siguranta a tuturor activitatilor specifice programate in acest sfarsit de saptamana, la nivelul judetului.

In intervalul 1-3 noiembrie a.c., avand in vedere activitatile religioase pe raza judetului, Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud a suplimentat numarul de politisti care actioneaza in strada.
Astfel, politistii specializati in ordine publica, circulatie rutiera si investigatii criminale, in colaborare cu celelalte institutii abilitate, vor actiona preventiv, urmarind combaterea actelor de comert stradal ilicit, actelor de cersetorie, furturilor din buzunare, precum si pentru asigurarea fluentei traficului rutier pe principalele cai de comunicatie.
Echipajele vor actiona indeosebi in zonele cu aglomerari de persoane, a cimitirelor si lacasurilor de cult pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si prevenirea faptelor antisociale.

 

.

 

La data de 01.11.2013, orele 00:21, pe DN 17, intre localitatile Beclean si Sintereag, pe directia de mers Beclean-Sintereag, drum in aliniament drept, Z. S. de 32 ani din Satu Mare, in timp ce conducea o autoutilitara, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan si a intrat in coliziune cu o semiremorca tractata de o autoutilitara, care stationau pe marginea din dreapta a DN 17 avand defectiuni tehnice, semnalizata cu luminile de avarie.
In urma accidentului a rezultat decesul lui L.S. de 35 ani din Satu Mare, pasager in autoutilitara inmatriculata in Satu Mare.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative si le-au fost recoltate probe biologice de sange la Spitalul Orasenesc Beclean.
Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

 

 

Doi raniti in accident rutier

In data de 31.10.2013 in jurul orelor 19.04 pe DN 15 A, intre localitatea Teaca si limita judet Mures, pe directia de mers Reghin-Bistrita conducatorul auto C. D. de 53 ani din Satu Mare a fost implicat intr-un accident rutier datorita neadaptarii vitezei la conditile de drum intr-o curba. Acesta a patruns pe contrasens si a acrosat cu partea stanga fata, partea laterala a unui autotractor care circula pe sensul opus, condus regulamentar de catre S.G. de 34 ani din Bucuresti.
In urma accidentului au rezultat ranirea conducatorului auto si a unui pasager de 50 ani din comuna Socond, jud. Satu Mare, precum si avarii la cele doua autovehicule in valoare de circa 18.000 lei .
In cauza se efectueaza cercetari cu privire la comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1463 vizualizări01 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0