Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
O persoana a decedat in urma unui conflict. Accident grav.

In 17.11.2013, la ora 21:33, politistii au fost sesizat prin SNUApU 112, ca in localitatea Dipsa a izbucnit un conflict spontan intre mai multe persoane.
La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorului criminalist, care au stabilit ca in localitatea Dipsa, in barul din localitate a izbucnit un scandal spontan, pe fondul consumului de alcool, intre L.A. de 24 ani, G.M. de 19 ani, R.L. de 18 ani si L. R. de 19 ani, toti din Pintic si mai multi cetateni din localitatea Dipsa, in urma cauia I.T de 29 ani din Archiud si B.G. de 26 din Dipsa, au fost raniti.
In urma agresiunii, S.M. de 60 ani Dipsa, care a intervenitcu scopul de a aplana conflictul, a fost ranit si ulterior a decedat.
In urma activitatilor desfasurate in forta de politisti, toti cei patru suspecti au fost depistati si condusi la sediul politiei in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii imprejurarilor in care fapta s-a comis, sub coordonarea procurorului criminalist.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

 

 

Accident grav, pe fondul neadaptaarii vitezei la conditiile de drum

In 17.11.2013, ora 19:09, pe DN 15A, in Saratel, conducatorul S.G. de 25 ani din Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a colizionat un copac.
In urma accidentului a rezultat ranirea grava a soferului si a pasagerei R.C. de 22 ani din Giurgiu.
Cercetarile continua de Biroul Politiei Rutiere.

 

Mopedist cercetat de politisti

In 16.11.2013, ora 11.24, pe DJ 173 in localitatea Orheiu Bistritei, G.A. de 45 ani din din Bistrita in timp ce conducea un moped si avand ca pasagera pe P.V. de 27 ani, intr-o intersectie, a efectuat virajul la stanga fara sa se asigure corespunzator si a fost acrosat de un autoturism de P.V. de 71 ani care circula pe aceeasi directie.
Din accident a rezultat ranirea usoara a pasagerei moedului.
Cercetarile continua de Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunilor de "conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si vatamare corporala din culpa’’

 

 

A condus un autoturism fara a poseda permis de conducere

In 17.11.2013, ora 01.43, la intersectia a doua strazi din Bistrita, politistii l-au identificat pe R.F. de 26 ani din Agries, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere.
Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,18 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile continua de Biroul Rutier, sub aspectul comiterii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana ce nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

0 comentarii2807 vizualizări18 noiembrie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0