Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1602 vizitatori azi
A cazut cu autoturismul in rau. Barbat, suspectat de braconaj.

In 20.11.2013, ora 11.49, pe DC 7C, in localitatea Dumitrita, D.A. in varsta de 23 de ani din localitate, in timp ce conducea un autovehicul spre Ragla, pe fondul neatentiei, a pierdut controlul autoturismului, intrand in coliziune cu parapetul metalic de protectie al unui pod.

Ca urmare a impactului, autoturismul a cazut in rau si a luat foc.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si a mamei sale S.E. in varsta de 41 de ani, din Dumitrita, pasagera in autoturism, si avarii in valoare de 2.500 lei.
Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de Biroul Rutier dein cadrul Politiei Municipiului Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Conducator auto sanctionat pentru abateri rutiere

In 20.11.2013, ora 20.30, la intersectia DJ 172 G cu DJ 173 C, din localitatea Budacu de Jos, politistii l-au depistat pe P.A., din Bistrita, in varsta de 32 de ani, care in timp ce conducea un autoturism a colizionat un stalp din beton de la reteaua electrica.
In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul nu poseda permis de conducere, iar autovehiculul avea inspectia tehnica periodica expirata, drept pentru care i s-a retinut certificatul de inmatriculare.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,20 mg/litru alcool pur in aerul expirat, fiind sanctionat contraventional pentru conducere auto sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile continua de Postul de Politie Budacu de Jos, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana care nu poseda permis de conducere.

 

 

Barbat, suspectat de braconaj, depistat de politisti

In 20.11.2013, ora 14.30, politistii l- a fost identificat pe B.D. in varsta de 49 de ani din Sintioana in timp ce jupuia un mistret in garajul din incinta proprietatii sale.
Barbatul este posesorul unui permis de arma tip B, fara a poseda autorizatie de vanatoare corespunzatoare.
Cu ocazia controlului autoturismului acestuia, politistii au identificat o arma de vanatoare si 8 cartuse de vanatoare.
Arma de vanatoare, cartusele si mistretul au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor de catre Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Bistrita-Nasaud pentru comiterea infractiunilor de braconaj cinegetic, transportul vanatului dobandit in conditii ilegale si uz de arma letala fara drept.

 

Material lemnos confiscat de politisti

In 20.11.2013, intre orele 08.00-16.00, politistii, impreuna cu specialisti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au efectuat un control de exploatare la o societate comerciala, ocazie cu care au fost identificate un numar de 23 cioate de esenta rasinoasa, cu un volum de 32,7 mc, in valoare de 13.095 lei.
Cercetarile continua de politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice sub aspectul savarsirii infractiunilor de taiere ilegala de arbori, furt de arbori si falsificarea dispozitivelor speciale de marcat.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1757 vizualizări21 noiembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0