Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Furt calificat de componente auto si din locuinte. SUSPECT DE CORUPTIE SEXUALA.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud desfasoara doua perchezitii domiciliare si o perchezitie auto, intr-un dosar de cercetare penala, in vederea probarii activitatii infractionale a numitului R.G. din Bistrita, in varsta de 23 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat de componente auto si din locuinte.

Fata de R.G., in varsta de 19 ani, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat de componente auto si din locuinte.

 

.

 

Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca numitul B.L., in varsta de 48 de ani din Bistrita, in perioada 2011- noiembrie 2013 a savarsit acte cu caracter obscen in prezenta unui numar de 10 minori, domiciliati pe raza municipiului Bistrita.

Fata de B.L. a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 ore urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de coruptie sexuala, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

 

 

www.bn.politiaromana.ro

COMPARTIMENTUL RELATII PUBLICE SI RELATII CU PUBLICUL

Bistrita, str. Nicolae Balcescu nr. 1-3, Romania

Tel:0263/203103, fax: 0263232062;

E-mail: cabinet@bn.politiaromana.ro

.

Foto- arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2744 vizualizări22 noiembrie 2013




rss 2.0
rss 2.0