Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 7676 vizitatori azi
A condus cu 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducea un autoturism fara a poseda permis.
Arestat preventiv dupa ce a condus cu 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat. Urmare a infractiunilor la regimul rutier constatate in flagrant de Politia orasului Singeorz-Bai in 03.12.2013 privind pe B.L. din Anies in varsta de 49 de ani, impotriva acestuia s-a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana al carei permis de conducere este anulat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana care are o imbibatie alcoolica peste limita legala.

Fata de acesta s-a dispus masura retinerii pentru 24 ore, ulterior fiind prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.
Judecatoria Nasaud a dispus arestarea preventiva a numitului B.L. pe o perioada de 27 zile.

 

.

Nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare si a colizionat cu aceasta

In 04.12.2013, ora 14:13, numitul C.C. in varsta de 46 de ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe strada Simion Mandrescu din localitate, a virat la stanga, fara a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare, condusa regulamentar din sens opus de catre numitul P.-B. N. in varsta de 32 de ani din Bistrita.
In urma impactului a rezultat avarierea ambelor autovehicule si ranirea usoara a numitilor U.V. de 33 de ani din Maieru, pasager in autoutilitara, si I.L. in varsta de 58 de ani din Bistrita, pasager in autoturism.
Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru numitul C.C. si 0,00 mg/l pentru P.-B. N.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita.

 

.

La volan sub influenta bauturilor alcoolice.

In 05.12.2013, ora 01:30, pe DN 17 D, in localitatea Mititei politistii l-au identificat pe G.G. in varsta de 36 de ani din Poienile Zagrei in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.
Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Susnumitului i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80mg/l alcool pur in sange.
Cercetarile continua de Sectia 6 Politie Rurala Nasaud.

 

Prins de polititi conducand un autoturism fara a poseda permis de conducere

In 05.12.2013, ora 02:20, in localitatea Dumitra, politistii l-au identificat in trafic pe G.N. din Rusu Bargaului in varsta de 24 de ani in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Susnumitului i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange.
Cercetarile continua de catre Postul de Politie Dumitra.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1687 vizualizări05 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0