Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 10856 vizitatori azi
Persoana decedata in timp ce taia lemne. 214 articole pirotehnice confiscate.
In 05.12.2013, ora 12.29, politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de catre numita U.Z. din localitatea Sieut cu privire la faptul ca o persoana a fost accidentata in timp ce taia lemne.

La fata locului politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au identificat cadavrul lui P.E. in varsta de 80 de ani din localitate.
Din primele cercetari efectuate s-a stabilit faptul ca, in cursul zilei de 05.12.2013, P.E. s-a deplasat in padure impreuna cu nepotul sau P.A. din aceeasi localitate.
In timp ce P.A. tragea cu tractorul un lemn, acesta s-a agatat de un alt lemn care in cadere l-a lovit in zona capului pe numitul P.E., ulterior survenind decesul.
Se efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

 

214 articole pirotehnice confiscate de politisti

In 05.12.2013, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Bistrita-Nasaud au actionat, in baza planului national de actiune "Foc de artificii 2013-2014, in incinta unui complex comercial situat in municipiul Bistrita.
Cu aceasta ocazie, a fost identificata numita B.V. din Bistrita in varsta de 55 de ani, administrator al unei societati comerciale care avea expuse in magazin, in vederea comercializarii, articole pirotehnice facand parte din categoria I, fara a detine autorizatie corespunzatoare.
Au fost ridicate, in vederea cercetarilor, 214 articole pirotehnice, iar susnumita este cercetata pentru comiterea infractiunii de "Operatiune cu articole pirotehnice efectuata fara drept".

 

 

Pieton accidentat grav in localitatea Cosbuc.

In 05.12.2013, ora 18.51, in localitatea Cosbuc, pe DN 17C, numitul D.T. in varsta de 55 de ani din municipiul Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat pe F.V. in varsta de 76 de ani din localitatea Cosbuc care circula pe carosabil in aceeasi directie de mers.
In urma accidentului a rezultat ranirea grava a numitului F.V. care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate si probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Politiei Orasului Nasaud.

1 comentariu1624 vizualizări07 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0