Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2764 vizitatori azi
Arestat preventiv pentru 29 de zile. Recomandari pentru o calatorie sigura.

In 09.12.2013, D.C. de 19 ani din Ilva Mare, suspectat de comiterea infractiunii de viol, comisa la data de 7/8.12.2013 a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva, acesta primind mandat de arestarea preventiva pe o perioada de 29 zile. Suspectul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita- Nasaud, cercetarile fiind continuate de Biroul de Investigatii Criminale.

.

 

Suspect de furt identificat de politisti, prejudiciu recuperat

In 09.12.2013, ora 06.54, politistii au fost sesizati prin SNUApU 112 de catre un barbat din Bistrita ca in noapte de 08/09.12.2013, autori necunoscuti au patruns in incinta unui magazin din Prundu Birgaului, de unde au sustras bunuri.

In urma investigatiilor efectuate, politistii l-au identificat pe T.N. de 16 ani din Prundu Birgaului, suspectat de comiterea faptei.
Cu ocazia extinderii cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca suspectul a sustras in noapte de 04/05.12.2013 mai multe bunuri din incinta unui chiosc din Prundu Birgaului.
Prejudiciul, in valoare de 600 lei a fost recuperat in proportie de 95%.
Cercetarile continua de Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului.

.

Recomandari ale politistilor pentru o calatorie sigura, in conditii de iarna

Avand in vedere prognoza meteo, pentru prevenirea evenimentelor rutiere pe fondul conditiilor de drum, politistii rutieri recomanda tuturor participantilor la trafic:

- evitarea, pe cat posibil, a tranzitarii zonelor afectate de fenomene meteorologice intense in perioada manifestarii lor;
- respectarea semnalizarii rutiere, precum si a dispozitiilor date de politistii rutieri, care sunt obligatorii!;
- pregatirea corespunzatoare a vehiculelor pentru circulatia pe timp de iarna, inclusiv dotarea cu anvelope de iarna pentru parcurgerea sectoarelor de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei;
- adaptarea vitezei de circulatie a vehiculului la conditiile meteo-rutiere;
- pastrarea unei distante corespunzatoare fata de vehiculele care circula in fata;
- verificarea functionarii corespunzatoare a sistemelor care concura la siguranta rutiera in sezonul rece, precum si curatarea vehiculelor de zapada si gheata.
- solicitarea de informatii la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, privind situatia drumurilor nationale (telefon 021/264.33.33; 021/9360);

In aceasta perioada este suplimentat numarul echipajelor de politie rutiera care vor actiona in permanenta pe drumurile din judet, in zonele sensibile, pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
Serviciul Rutier recomanda conducatorilor de autovehicule sa conduca deosebit de prudent, cu viteza adaptata continuu particularitatilor meteo, de drum si trafic.

.

Actiuni preventive ale politistilor Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase

In 09.12.2013, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Bistrita-Nasaud au actionat, in baza planului national de actiune "Foc de artificii 2013-2014, in incinta unui complex comercial situat in municipiul Bistrita.
Cu aceasta ocazie politistii au identificat-o pe F.C. de 36 ani din Bistrita, administrator al unei societati comerciale, care comercializa in incinta magazinului articole pirotehnice fara a fi autorizata in acest sens.
Acestea au fost ridicate in vederea cercetarilor, iar susnumita este cercetata pentru comiterea infractiunii de " operatiuni cu articole pirotehnice efectuata fara drept".

0 comentarii1932 vizualizări10 decembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0