Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13032 vizitatori azi
Patru tineri cercetati pentru furt. Identificata in trafic, fara permis de conducere.

Patru tineri cercetati pentru furt. Fata de unul dintre ei s-a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o durata de 30 de zile. La data de 14.01.2014, efectivele de politie din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, Postului de Politie Comunal Feldru, formatiunii de Investigatii Criminale Nasaud, cu sprijinul politistilor Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat perchezitii la locuintele numitilor S.A.S. in varsta de 19 ani, U.F.A. in varsta de 16 ani, ambii din localitatea Feldru, L.D.B. in varsta de 25 de ani din localitatea Nepos si N.A.V. in varsta de 21 de ani din orasul Nasaud.

Cei patru tineri sunt principalii suspecti de comiterea a sase furturi din locuinte, savarsite in perioada iulie-octombrie 2013 pe raza localitatii Feldru, cand au sustras bunuri in valoare de aproximativ 29.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat partial.
Fata de numitul S.A.S. s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Nasaud cu propunerea de punere in miscare a actiunii penale si arestare preventiva.
Fata de tanarul in varsta de 19 ani Parchetul a luat masura preventiva a obligarii de a nu parasi localitatea de domiciliu pentru o durata de 30 de zile.
Ceilalti trei suspecti sunt cercetati in stare de libertate.
Cercetarile continua de catre lucratorii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

.

Tanar cercetat pentru mai multe abateri la legislatia rutiera

In 15.01.2014, ora 00:30, pe DC 1, in localitatea Telcisor, politistii au oprit in trafic pentru control un autoturism la volanul caruia se afla numitul M.V.I. in varsta de 24 de ani din localitate.
Din primele cercetari efectuate s-a constatat faptul ca susnumitul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie iar numerele de inmatriculare sunt expirate.
Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,52 mg/litru alcool pur in aerul expirat.
In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat", "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere" si "Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 grame/litru alcool pur in sange".
Cercetarile continua de catre lucratorii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

 

Cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat

La data de 14.01.2014, ora 08:30, pe strada Bistritei din orasul Nasaud a fost identificat in trafic numitul S.M.D. in varsta de 23 de ani din municipiul Bistrita in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat ".

 

Identificata in trafic de politisti, fara permis de conducere

In 14.01.2014, ora 17:30, pe DJ 173, in localitatea Sieu, politistii au identificat in trafic pe numita H.A.M. in varsta de 21 de ani din localitate in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile continua de catre Postul de Politie Sieu pentru savarsirea infractiunii de conducerea drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

0 comentarii1491 vizualizări15 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0