Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1268 vizitatori azi
Barbat condamnat la 2,4 ani inchisoare. Suspect de furt, identificat.

Barbat condamnat la 2,4 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis, depistat de politisti. In 15.01.2014, lucratorii Compartimentului Urmariri impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Petru Rares au executat o actiune pe raza localitatii Reteag, ocazie cu care a fost depistat numitul L.I. in varsta de 49 de ani din localitate pe numele caruia Judecatoria Beclean a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 2,4 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere fara permis. Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

.

Suspect de furt, identificat de catre politisti.

In urma cercetarilor efectuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud, a fost identificat principalul suspect al furtului comis la data de 25.12.2013, pe raza localitatii Agrisu de Jos, in persoana numitului S.R.P. in varsta de 28 de ani din localitate.
Acesta este suspectat pentru ca, profitand de faptul ca proprietarul unui autoturism a lasat autovehiculul neasigurat, cu cheile in contact si motorul pornit, a sustras si ulterior a abandonat autoturismul.
Fata de tanarul in varsta de 28 de ani se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile continua de catre politistii Serviciul de Investigatii Criminale cu autorul in stare de libertate.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1421 vizualizări16 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0