Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 05 Aprilie 2020 - 2102 vizitatori azi
Identificati de politisti in timp ce incercau sa comercializeze bijuterii. Doua autoutilitare implicate intr-un accident de circulatie.

In 21.01.2014, ora 10:30, lucratorii din cadrul Postului de Politie Teaca au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 15A, pe dealul Tecii, se afla doua persoane, cu un autoturism, care comercializeaza bijuterii din aur. La fata locului politistii au identificat pe numitii C.I. in varsta de 21 de ani si C.L. in varsta de 43 de ani, ambii din localitatea Ciinenii Mari, judetul Valcea, in timp ce comercializau un lantisor cu medalion din metal de culoare galbena si un inel barbatesc din metal de culoare galbena unui tanar in varsta de 20 de ani, pentru suma de 120 de lei.
Susnumitii au fost sanctionati contraventional iar bijuteriile au fost confiscate.

.

Doua autoutilitare implicate intr-un accident de circulatie, pe fondul neacordarii prioritatii de trecere.

La data de 21 ianuarie a.c., ora 17:58, T.I. in varsta de 56 de ani din localitatea Poiana Blenchii, judetul Salaj, in timp ce conducea o autoutilitara, pe breteaua care face legatura intre DN 15A si DN 17, in directia de mers spre Beclean, ajungand la intersectia cu DN 17, nu a acordat prioritate de trecere unei alte autoutilitare, condusa de catre numitul B.V. in varsta de 50 de ani din Viisoara, intrand in coliziune cu partea din fata a acesteia.
Urmare a accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto, T.I. si a numitei T.M.G. in varsta de 53 de ani, pasagera in aceeasi autoutilitara.
Conducatorii autovehiculelor au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur in aerul expirat la ambii.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bistrita.

 

Cercetat pentru ca a condus un autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat

In 21 ianuarie a.c., ora 07:50, pe DN 17 in orasul Beclean, politistii au depistat in trafic un cetatean turc, cu resedinta in municipiul Bistrita, in timp ce conducea o autoutilitara.
In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca acesta figureaza ca fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.
Susnumitului i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.
Cercetarile continua de catre Politia oras Beclean.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1372 vizualizări22 ianuarie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0