Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1452 vizitatori azi
Minor agresat la scoala de catre doi colegi. 5 persoane cercetate pentru evaziune fiscala.
In 22.01.2014, ora 11:05, politistii din cadrul Postului de Politie Zagra au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de catre V.T.A. in varsta de 14 ani din localitatea Poienile Zagrei cu privire la faptul ca la Scoala Generala din localitate, in timp ce se afla in sala de clasa, in pauza mare, a fost agresat fizic de catre doi colegi, respectiv P.I. in varsta de 14 ani si Z.M. de 13 ani, ambii din localitatea Poienile Zagrei.

Au fost chemati parintii celor trei minori la scoala si in prezenta acestora minorul V.T.A. a depus plangere pentru lovire sau alte violente.
Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de Politie Zagra.

 

Prinsa in flagrant in timp ce sustragea mai multe bunuri dintr-un magazin.

In 22.01.2014, ora 17:50, a fost prinsa in flagrant numita M.S.T. in varsta de 37 de ani din municipiul Bistrita in timp ce sustragea dintr-un magazin din localitate mai multe bunuri, respectiv produse cosmetice, articole de birotica si produse alimentare.
Susnumitei i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile continua de catre lucratorii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bistrita.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.

 

5 persoane cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si fals in inscrisuri sub semnatura privata

In 22 ianuarie a.c., prin rezolutia Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, s-a confirmat inceperea urmaririi penale in cauza penala complexa privind pe numitii P.L, S.R, S.B.E, A.S si V.V, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Acestia sunt suspectati ca in perioada 01.06.2010-30.09.2012, avand calitatea de reprezentanti ai unor societati comerciale, au intocmit si inregistrat in evidenta contabila a firmelor administrate facturi fiscale fictive, in scopul sustragerii de la plata catre Bugetul Statului a unor obligatii fiscale.
Prejudiciul cauzat, in cuantum de aproximativ 4.720.000 de lei, nu a fost recuperat, insa au fost intreprinse demersurile necesare instituirii masurilor asiguratorii.

 

Cercetat pentru ca a condus un autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat

In 21 ianuarie a.c., ora 07:50, pe DN 17 in orasul Beclean, politistii au depistat in trafic un cetatean turc, cu resedinta in municipiul Bistrita, in timp ce conducea o autoutilitara.
In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca acesta figureaza ca fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand dreptul de a conduce suspendat.
Susnumitului i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.
Cercetarile continua de catre Politia oras Beclean.

1 comentariu1470 vizualizări24 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0