Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 06 Iulie 2020 - 7036 vizitatori azi
Accidentat pe o trecere pentru pietoni. 5 persoane ranite usor intr-un accident de circulatie.

In 26.01.2014, ora 14:40, pe strada Garii din municipiul Bistrita, B.D. in varsta de 45 de ani din localitate, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere numitului D.B. in varsta de 57 de ani din Bistrita care, in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea regulamentara a strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni, semnalizata si marcata corespunzator.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului.
Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

 

5 persoane ranite usor intr-un accident de circulatie, produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum

In 26 ianuarie a.c., ora 13:14, in localitatea Rebrisoara, numitul I.S. in varsta de 22 de ani din Telciu, in timp ce conducea un autoturism pe directia Feldru-Nasaud, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat si a patruns pe contrasens unde a a colizionat cu o autoutilitara, condusa regulamentar de numitul S.A. in varsta de 44 de ani din Singeorz-Bai.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto S.A., a numitelor O.S. in varsta de 54 de ani, S.A. in varsta de 43 de ani, A.E. de 34 de ani si G.A. in varsta de 62 de ani, toate din Singeorz-Bai, pasagere in autoutilitara.
Conducatorii autovehiculelor au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de catre Politia oras Nasaud.

 

Tanara in varsta de 24 de ani, ranita usor intr-un accident rutier

In 26.01.2014, ora 13:20, pe raza orasului Nasaud, pe DN 17 D, R.R.I. in varsta de 24 de ani din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism in directia Rebrisoara- Nasaud, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a derapat si a patruns pe contrasens unde a colizionat cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de numitul M.T. in varsta de 23 de ani din localitatea Mititei.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a numitei C.D.E. in varsta de 24 de ani din Salva, pasagera in autoturismul care circula regulamentar.
Conducatorii autovehiculelor au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru ambii.
Cercetarile continua de catre Politia oras Nasaud.

 

Accident de circulatie produs in localitatea Sasarm

In 26 ianuarie a.c., ora 19:54, in localitatea Sasarm, pe DN 17D, numitul T.N. in varsta de 28 de ani din Telciu, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a derapat si a intrat pe contrasens, unde a colizionat cu un autovehicul, condus de numita L.V. in varsta de 26 de ani din localitatea Chiuza.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a tinerei in varsta de 26 de ani.
Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de catre Politia oras Beclean.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1897 vizualizări27 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0