Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 13522 vizitatori azi
S-a rasturnat in paraul Stramba. Prins in flagrant in timp ce sustragea produse alimentare.

Accident rutier produs in localitatea Ilva Mica.In 28 ianuarie 2014, ora 17:23, pe DJ 172C, in localitatea Ilva Mica, K.V. in varsta de 34 de ani, cetatean ucrainean, cu domiciliul in Rodna, in timp ce conducea un autoturism, nu a redus viteza de deplasare in rampa, a pierdut controlul volanului din cauza ghetii si s-a rasturnat in paraul Stramba. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto. Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua de catre Politia orasului Nasaud.

.

Suspect de furt, identificat de politisti

Ca urmare a cercetarilor efectuate de catre lucratorii Postului de Politie Sieu Magherus, a fost identificat numitul D.V.E. in varsta de 18 ani din Arcalia, principalul suspect al furtului comis in noaptea de 29/30.12.2013 cand au fost sustrasi din beciul locuintei apartinand numitului Z.P.M. in varsta de 26 de ani din localitate 40 litri de vin si doi saci cu grau.
Bunurile sustrase nu au fost recuperate.
Fata de D.V.E. cercetarile continua de catre Sectia 1 Politie Rurala Bistrita, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu suspectul in stare de libertate.

 

Prins in flagrant in timp ce sustragea produse alimentare dintr-un magazin

In 29.01.2014, ora 03:30, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica l-au prins in flagrant pe numitul C.I.G. in varsta de 41 de ani din Sieu-Magherus, care a patruns intr-un magazin situat in municipiul Bistrita si incerca sa sustraga diverse produse alimentare (bauturi racoritoare, ciocolata, cafea si prajituri).
Prejudiciul, in valoare de 600 de lei, a fost recuperat si predat persoanei vatamate, proprietara magazinului.
Cercetarile continua de catre Biroul de Investigatii Criminale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

.

Cecetat de politisti pentru abateri la legislatia rutiera

In 27 ianuarie a.c., ora 16:14, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Prundu Birgaului l-au depistat in trafic pe DN 17, in Tureac, pe numitul P.A.C. in varsta de 37 de ani din localitatea Dumbrava in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si cu numerele provizorii de inmatriculare expirate.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1855 vizualizări29 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0