Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 12860 vizitatori azi
La volan, fara permis de conducere si cu 0.94 mg/litru alcool pur in aer expirat.

In 30 ianuarie a.c., ora 03:10, pe DN 15A, in localitatea Teaca, a fost depistat in trafic numitul G.A. in varsta de 32 de ani din Pintic in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat faptul ca acesta are o alcoolemie de 0.94 mg/litru alcool pur in aer expirat.
Cercetarile continua de catre lucratorii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala.

 

Actiunea politistilor bistriteni pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic

In 29.01.2014, lucratorii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului impreuna cu politisti din cadrul Postului de Politie Bistrita Bargaului au desfasurat pe Valea Bargaului o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.
Cu aceasta ocazie au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare de 800 de lei iar cantitatea de 1,86 mc lemn rotund rasinos in valoare de 200 de lei a fost confiscata.

 

 

Cercetat pentru "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat"

In 29 ianuarie a.c., ora 20:30, pe DN 17 D, pe raza localitatii Rebrisoara, a fost depistat in trafic numitul S.L. in varsta de 23 de ani din localitatea Parva in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie rurala Nasaud sub aspectul comiterii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat".

 

Tanar in varsta de 29 de ani, depistat in trafic fara permis de conducere

In 30.01.2014, ora 00:20, pe raza localitatii Reteag, politistii l-au depistat in trafic pe numitul L.L. in varsta de 29 de ani din localitate in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere" .
Cercetarile continua de catre lucratorii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares.

 

0 comentarii1827 vizualizări30 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0