Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 9318 vizitatori azi
Dosar penal pentru lovire si violare de domiciliu. Beat la volan.

Minor cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. In 30 ianuarie a.c., ora 12:50, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Beclean au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 despre faptul ca numitul L.A. in varsta de 17 ani din Floresti a patruns, fara drept, in locuinta numitei V.S. in varsta de 21 de ani din localitate. Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul ca persoanei vatamate i-au fost aplicate de catre minor mai multe lovituri cu palma peste fata si corp, aceasta fiind transportata la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu. Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de Politie Nimigea.

.

A condus un autovehicul cu 0,67mg/litru alcool pur in aerul expirat si a refuzat recoltarea de probe biologice.

In data de 31.01.2014, ora 01:00, pe DJ 173A, in localitatea Prundu Bargaului, a fost identificat in trafic numitul T.V. in varsta de 40 de ani din Bistrita Bargaului in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.
Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,67mg/litru alcool pur in aerul expirat, insa a refuzat recoltarea de probe biologice.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala si refuzul recoltarii de probe biologice.
Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

 

Identificat in trafic de politisti in timp ce conducea o autoutilitara sub influenta bauturilor alcoolice

In 31.01.2014, in jurul orei 02:40, in Salva, pe DN17 D, a fost identificat in trafic numitul C.G. in varsta de 21 de ani in timp ce conducea o autoutilitara sub influenta bauturilor alcoolice.
Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56 mg/litru alcool pur in aerul expirat.
Numitului C.G. i s-a intocmit dosar penal, iar cercetarile continua de catre lucratorii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

.

Doua persoane ranite in urma unui accident rutier produs in orasul Singeorz-Bai

In 30 ianuarie a.c., ora 07:48, pe strada Republicii din orasul Singeorz-Bai, numitul T.L.I. in varsta de 57 de ani din localitate, in timp ce conducea un autoturism, la iesire dintr-o statie peco a virat fara sa se asigure si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de catre numitul R.M. in varsta de 24 de ani din Singeorz-Bai.
Conducatorii autovehiculelor au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto in varsta de 57 de ani si a numitei S.F. in varsta de 59 de ani din Singeorz-Bai, pasagera in acelasi autoturism.
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei oras Singeorz-Bai.

0 comentarii1358 vizualizări31 ianuarie 2014
rss 2.0
rss 2.0