Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 17910 vizitatori azi
Cercetati pentru lovire sau alte violente. Prinsa in timp ce sustragea bunuri dintr-un magazin.

In 01.02.2014, ora 14:00, politistii au fost sesizati de catre numita S.V. din Taure cu privire la faptul ca B.S.E. in varsta de 21 de ani si sotul acesteia, B.M.I., in varsta de 27 de ani, ambii din orasul Nasaud, au fost agresati fizic in timp ce se aflau pe raza localitatii Taure.

Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca, in timp ce se aflau pe raza localitatii Taure, tanara in varsta de 21 de ani si sotul acesteia au fost agresati fizic de catre numitii R.D.I. in varsta de 22 de ani, respectiv G.I.M. in varsta de 23 de ani, ambii din localitate, intre acestia existand un conflict mai vechi.
B.S.E. si B.M.S au suferit mai multe leziuni, fiind transportati la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale, nefiind necesara insa internarea acestora.
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Postului de Politie Nimigea, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

 

Tanar in varsta de 20 de ani, depistat in trafic fara permis de conducere.

In 1 februarie a.c., ora 20:30, pe strada Granicerilor din orasul Nasaud, politistii l-au depistat pe numitul I.N. in varsta de 20 de ani din municipiul Bistrita in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule".
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud.

 

Depistati de politisti in timp ce transportau material lemnos, fara a detine aviz de insotire sau alte documente de provenienta.

In 01.02.2014 , ora 15:00, pe DJ 172 F, in Branistea, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean i-au depistat pe numitii D.C. in varsta de 60 de ani si D.I.G. in varsta de 32 de ani, ambii din comuna Mica, judetul Cluj, in timp ce transportau material lemnos, cu atelaje hipo, fara a detine aviz de insotire sau alte documente de provenienta.
Susnumitii au fost sanctionati contraventional cu amenda in cuantum de 4.000 de lei iar cantitatea de 2,3 mc lemn de foc, in valoare de aproximativ 195 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

Prinsa in flagrant in timp ce sustragea bunuri dintr-un magazin alimentar situat in municipiul Bistrita.

In 1 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au surprins-o in flagrant pe numita A.D. in varsta de 48 de ani din Botosani in timp ce sustragea bunuri dintr-un magazin alimentar situat in municipiul Bistrita.

In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca femeia in varsta de 48 de ani, in perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2014, a mai sustras bunuri din doua magazine din localitate.
Susnumita este cercetata, in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de furt.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile continua de catre Biroul de Investigatii Criminale pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

 

 

0 comentarii1764 vizualizări03 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0