Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 14036 vizitatori azi
Doar control judiciar pentru comiterea infractiuni de "ucidere din culpa". Tanara accidentata usor pe o trecere pentru pietoni.

Fata de tanarul care a accidentat mortal un biciclist a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar. Fata de numitul R.M., in varsta de 30 de ani, din Tureac, care in seara zilei de 5 februarie a.c. a surprins si accidentat mortal un barbat, in varsta de 47 de ani, din Tiha Bargaului s-a dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore pentru comiterea infractiunilor de "ucidere din culpa", "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange " si "parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei". Ulterior, Judecatoria Bistrita a dispus masura preventiva a controlului judiciar. Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier Bistrita-Nasaud.

 

.

La volan, fara permis de conducere

La data de 7 februarie a.c., pe raza orasului Nasaud, politistii au identificat un tanar, in varsta de 19 ani, din Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud.

 

.

Actiuni in domeniul silvic desfasurate pe raza judetului Bistrita-Nasaud

In perioada 4-6 februarie a.c., lucratorii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului si ai Postului de Politie Bistrita Bargaului au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.

Cu aceasta ocazie au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale si a fost confiscata cantitatea de 9,66 mc material lemnos, in valoare de 1.630 de lei.

 

Tanara accidentata usor pe o trecere pentru pietoni

La data de 5 februarie a.c., numitul T.G., in varsta de 53 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, ajungand la o trecere pentru pietoni, a surprins si accidentat pe numita T.C., in varsta de 24 de ani, din Poiana Ilvei care, in calitate de pieton, era angajata in traversarea regulamentara a strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni semnalizata corespunzator.
In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului.
Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1925 vizualizări07 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0