Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 13384 vizitatori azi
Tanar in varsta de 22 de ani, ranit intr-un accident de circulatie. Cercetati pentru furt calificat.

La data de 7 februarie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Telciu, a avut loc un accident de circulatie, iar o persoana a fost ranita.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca numitul P.G.I., in varsta de 22 de ani, din localitatea Cosbuc, in timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului si a colizionat cu o autoutilitara, stationata regulamentar in afara partii carosabile.
Din accident au rezultat avarii la cele doua autovehicule, de aproximativ 4.500 de lei, precum si ranirea conducatorului auto, care a fost transportat la Spitalul orasenesc din Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud.

 

Accident rutier produs pe raza localitatii Sant

La data de 7 februarie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Sant s-a produs un accident rutier, soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca numita P.F., in varsta de 37 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare in curba si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa regulamentar, din sens opus, de catre numitul A.L., in varsta de 33 de ani, din Rodna.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud.

 

Doi tineri, depistati de politisti, in timp ce transportau material lemnos, fara documente de provenienta

La data de 7 februarie a.c., politistii l-au identificat pe raza localitatii Singeorzu Nou pe numitul L.I.M., in varsta de 28 de ani, din Bungard, in timp ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fara documente de provenienta.
Susnumitul a fost sanctionat contraventional cu o amenda in valoare de 2.000 de lei iar cantitatea de material lemnos a fost confiscata.
La aceeasi data, in localitatea Sieu, politistii au depistat un tanar, in varsta de 30 de ani, din Ardan, care transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fara a poseda documente legale in acest sens.
Tanarul in varsta de 30 de ani a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 de lei, iar materialul lemnos a fost retinut in vederea confiscarii.

 

Un minor si un tanar de 18 ani, cercetati pentru furt calificat

La data de 7 februarie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitatea Viile Tecii, a cumparat o masina de spalat, provenita din furt.
In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca persoanele banuite ca ar fi furat respectiva masina de spalat sunt: V.L.C., in varsta de 18 ani, respectiv M.V.D., in varsta de 17 ani, ambii din localitate.
Acestia sunt banuiti ca, in urma cu aproximativ doua saptamani, au furat masina de spalat si un ham pentru cai de la numita H.P., in varsta de 72 de ani, din aceeasi localitate.
Prejudiciul cauzat, in valoare de 1.100 de lei, a fost recuperat partial.
Cercetarile sunt continuate de catre Postul de Politie Teaca, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

0 comentarii1680 vizualizări08 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0