Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 2336 vizitatori azi
In zona de centura a municipiului Bistrita a fost gasit cadavrul unui barbat.

In zona de centura a municipiului Bistrita a fost gasit cadavrul unui barbat in stare avansata de putrefactie, care la scurt timp a fost identificat de politistii Compartimentului Urmariri. La data de 10 martie a.c., politistii au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca sub un podet situat pe drumul de centura al municipiului Bistrita se afla un cadavru.

Echipa de cercetare la fata locului din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud a identifcat cadavrul unui barbat cu varsta cuprinsa intre 60 si 70 de ani care nu prezenta urme vizibile de violenta si se afla intr-o stare avansata de putrefactie.

In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca este vorba despre un barbat in varsta de 65 de ani din Muresenii Bargaului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

0 comentarii2051 vizualizări10 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0