Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13220 vizitatori azi
Comert fara documente de provenienta. Conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Au sustras bunuri de 700 de lei.

La data de 10 martie a.c., lucratori din cadrul Postului de Politie Teaca au desfasurat o actiune in piata agro-alimentara din localitate, ocazie cu care l-au identificat pe numitul G.I., in varsta de 25 de ani, din Suseni, judetul Mures, care efectua acte de comert, fara a poseda documente de provenienta.

Tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei iar bunurile expuse comercializarii au fost confiscate.
La aceeasi data, politistii Postului de Politie Sieu-Odorhei au efectuat pe raza localitatii un control pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite.
Cu aceasta ocazie a fost depistat numitul R.G., in varsta de 24 de ani, din municipiul Dej, judetul Cluj, in timp ce oferea diverse bunuri, spre vanzare, fara a avea documente de provenienta.
Susnumitul a fost sanctionat contraventional iar obiectele au fost confiscate.

 

La volan, cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat

La data de 11 martie a.c., politistii l-au identificat pe numitul A.F., in varsta de 36 de ani, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 17, cartier Viisoara, avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia Municipiului Bistrita.

 

Conducea un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 10 martie a.c., politistii l-au identificat pe numitul P.V., in varsta de 47 de ani, din Bistrita, cartier Viisoara, care conducea un autoturism pe raza municipiului aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.
Conducatorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Fata de barbatul in varsta de 47 de ani se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala".

 

Tineri banuiti ca ar fi sustras din locuinte bunuri in valoare de 700 de lei

In urma cercetarilor si verificarilor efectuate de catre politistii din cadrul Postului de Politie Sinmihaiu de Cimpie, au fost identificati numitii J.I.A., in varsta de 28 de ani si M.B.C., in varsta de 19 ani, ambii din localitatea Singeorzu Nou, banuiti ca in noaptea de 03/04.03.2014 au patruns in locuintele numitilor C.M., in varsta de 84 de ani, respectiv M.I., in varsta de 70 de ani, ambii din localitatea Brateni, de unde au sustras bunuri in valoare de 700 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Postului de Politie Sinmihaiu de Cimpie.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii1785 vizualizări11 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0