Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Mai 2020 - 1732 vizitatori azi
TIGARETE DE CONTRABANDA, DESCOPERITE DE POLITISTI .

Politistii din Bistrita - Nasaud au depistat, in trafic, un tanar care transporta, fara documente legale, aproximativ 29.000 de tigarete de provenienta Republica Ucraina. In urma controlului, politistii au constatat si faptul ca tanarul conducea autoturismul fara a detine permis de conducere.

La data de 11 martie a.c., politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bistrita Nasaud, impreuna cu politisti ai Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, au oprit in trafic, pe raza localitatii Cosbuc, un autoturism condus de un tanar, de 27 de ani, din localitatea Barsana, judetul Maramures, despre care existau suspiciuni ca ar fi transportat tigarete de contrabanda.

Actiunea a beneficiat si de suportul operativ al specialistilor Directiei Operatiuni Speciale - I.G.P.R.

In urma controlului efectuat asupra autovehiculului, politistii au descoperit in portbagaj si in habitaclul autoturismului 28.800 de tigarete, de mai multe marci, de provenienta Republica Ucraina, fara documente legale si despre care existau indicii ca ar fi fost introduse in Romania prin alte locuri decat cele supuse controlului vamal.

Totodata, politistii au mai constatat faptul ca tanarul ar fi condus autoturismul fara a detine permis de conducere.

Din cercetari a reiesit faptul ca tigaretele ar proveni din contrabanda si ar fi fost achizitionate de la mai multe persoane, de pe raza judetului Maramures.

Valoarea de piata a tigaretelor descoperite a fost estimata la aproximativ 17.300 de lei.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

In cauza, a fost dispusa masura retinerii, pentru 24 de ore, fata de cel in cauza, urmand ca acesta sa fie prezentat unitatii de parchet competente pentru dispunerea unei masuri preventive.

0 comentarii1848 vizualizări11 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0