Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 23476 vizitatori azi
Atentie, trafic blocat ! 28 de sanctiuni contraventionale la Monor.
Politistii din cadrul Serviciului Rutier va informeaza ca in perioada 12-13 martie a.c., intre orele 07:30-17:00, in municipiul Bistrita, circulatia pe strada Mesteacanului va fi blocata intrucat se efectueaza lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

Politistii au depistat un barbat, in varsta de 36 de ani, din Bata, condamnat la executarea pedepsei de 5 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor

La data de 11 martie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si ai Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au organizat o actiune pe raza localitatii Petru Rares, ocazie cu care a fost depistat numitul B.G., in varsta de 36 de ani, din Bata, pe numele caruia Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor, fiind condamnat la executarea pedepsei de 5 ani inchisoare.
Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita-Nasaud.

 

 

28 de sanctiuni contraventionale in valoare de 5.915 lei au fost aplicate de politisti pe raza localitatii Monor

La data de 11 martie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita si cei din cadrul Posturilor de politie comunale Sieu, Sieut si Monor au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea comertului ilicit, a furturilor de animale si a prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere, cu ocazia targului organizat in localitatea Monor.
Cu aceasta ocazie au fost aplicate 28 de sanctiuni contraventionale in valoare de 5.915 lei, au fost retinute doua certificate de inmatriculare si au fost verificati 24 de comercianti, respectiv 16 proprietari de animale.

 

Actiune a politistilor de ordine publica desfasurata pe raza municipiului Bistrita

La data de 11 martie a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au desfasurat pe raza municipiului Bistrita o actiune in vederea asigurarii unui climat de siguranta civica, prevenirea si diminuarea fenomenului infractional si cresterea vizibilitatii elementului politienesc in zonele cu risc criminogen.
Cu acesta ocazie au fost aplicate opt sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.100 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 310 lei.

0 comentarii1645 vizualizări12 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0