Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Mai 2020 - 22520 vizitatori azi
Minora cercetata pentru furt. Tanar cercetat pentru contrabanda.

La data de 12 martie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca din incinta unui magazin situat pe raza municipiului Bistrita au fost sustrase mai multe bunuri.
In urma cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au identificat-o pe numita M.D.B., in varsta de 14 ani, din Bistrita, banuita ca ar fi sustras bunuri in valoare de aproximativ 100 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.
Fata de minora se efectueaza in continuare cercetari de catre Biroul de Ordine Publica.

.

 

Fata de tanarul cercetat pentru contrabanda a fost dispusa masura preventiva a controlului judiciar

Fata de numitul R.L., in varsta de 27 de ani, din localitatea Barsana, judetul Maramures, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, Parchetul de pe langa Judecatoria Nasaud a dispus luarea masurii preventive de control judiciar cu obligarea de a nu parasi judetul pe o perioada de 30 de zile.
.

Conducea un moped fara a poseda permis de conducere.

La data de 12 martie a.c., politistii l-au depistat pe numitul D.I., in varsta de 18 ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un moped fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia Orasului Singeorz-Bai.

0 comentarii1526 vizualizări13 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0