Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 9298 vizitatori azi
Taiere fara drept si furt de arbori. Atelaj hipo si autoutilitara, implicate intr-un accident de circulatie.

La data de 14 martie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitrita au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.
Cu aceasta ocazie au fost depistati in flagrant, pe un drum forestier, numitii B.L., in varsta de 42 de ani, din Salva, S.F.D., in varsta de 21 de ani, T.P., de 41 de ani si I.I., in varsta de 33 de ani, toti trei din Budacu de Sus, in timp ce sustrageau, cu ajutorul unor atelaje hipo, 16 arbori, dintr-o padure apartinand Primariei Dumitrita.
Materialul lemnos, in cantitate de 10,66 mc, a carui valoare se ridica la suma de 2.132 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

 

 

La volan, cu permisul de conducere suspendat

La data de 14 martie a.c., politistii l-au depistat in trafic, pe DN 17, pe numitul K.N., in varsta de 35 de ani, din comuna Vicovu de Sus, judetul Suceava, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice".

 

32,6 mc cherestea confiscati de politistii bistriteni

La data de 14 martie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica l-au depistat pe DJ 173, pe raza localitatii Jelna, pe numitul M.A., in varsta de 61 de ani, din municipiul Bistrita, in timp ce transporta cantitatea de 32,6 mc cherestea, cu aviz de insotire intocmit fals si pe care nu avea dreptul sa il puna in circulatie.

Materialul lemnos a fost confiscat iar fata de bistritean se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si punere in circulatie, fara drept, a documentelor fiscale tipizate cu regim special.

 

Atelaj hipo si autoutilitara, implicate intr-un accident de circulatie

La data de 14 martie a.c., numitul S.A., in varsta de 48 de ani, din comuna Lechinta, in timp ce conducea o autoutilitara pe DJ 172G, intre localitatile Saratel si Arcalia, fiind orbit de farurile unui autovehicul care circula din sens opus si datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a colizionat in spate un atelaj hipo, nesemnalizat corespunzator.
Atelajul hipo a fost condus de catre numitul B.D.D., in varsta de 19 ani, din Arcalia, care nu purta imbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante.
Ca urmare a accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului in varsta de 19 ani.
Atat conducatorul auto, cat si numitul B.D.D. au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul barbatului in varsta de 48 de ani, respectiv 0,67 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tanarul de 19 ani, celor doi fiindu-le recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

0 comentarii1610 vizualizări15 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0