Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 16738 vizitatori azi
Barbat cercetat pentru furt. Conducea un autoturism fara permis.

In urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Ordine Publica a rezultat faptul ca in perioada 14-17 martie a.c., numitul T.I., in varsta de 36 de ani, din localitatea Rusu Bargaului, ar fi sustras din incinta unei statii de beton din Unirea mai multe materiale din fier pe care ulterior le-ar fi valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din localitate. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat partial. Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Bistrita.

 

Conducea un autoturism fara permis de conducere

La data de 17 martie a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica l-au depistat pe raza municipiului Bistrita pe numitul C.D., in varsta de 34 de ani, din municipiul Bucuresti, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Fata de tanarul bucurestean se afectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere".

0 comentarii1771 vizualizări18 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0