Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 24 Februarie 2020 - 11498 vizitatori azi
ATENTIE! TRAFIC BLOCAT ! Accident rutier intre Sintereag si Beclean.

In perioada 19-21 martie a.c., circulatia rutiera va fi blocata pe strada Tanase Todoran din municipiul Bistrita. Politistii bistriteni din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca incepand de astazi si pana vineri, 21 martie a.c., in municipiul Bistrita, circulatia pe strada Tanase Todoran va fi blocata intrucat se efectueaza lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

 

Accident rutier produs intre localitatile Sintereag si Beclean.

La data de 18 martie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, intre localitatile Beclean si Sintereag, s-a produs un accident de circulatie, fara victime, unul dintre conducatorii auto implicati parasind locul producerii accidentului.

La scurt timp, in urma verificarilor efectuate de catre politisti a fost depistat pe raza localitatii Beclean autoturismul condus de catre numitul M.M., in varsta de 55 de ani, din localitate, care a condus autovehiculul sub influenta bauturilor alcoolice.
In urma accidentului nu au rezultat persoane vatamate.
Fata de conducatorul autovehiculului a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala".

 

Actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale in domeniul silvic

La data de 18 martie a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai au desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale in domeniul silvic si a controlului circulatiei, provenientei si comercializarii materialului lemnos, ocazie cu care au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale la regimul circulatiei si au fost constatate doua infractiuni la regimul silvic.

Astfel, a fost identificat numitul C.O., in vasta de 23 de ani, din Anies, banuit ca in perioada 8-15 martie a.c. ar fi taiat, fara drept, opt arbori, proprietatea Ocolului Silvic Maieru, pe care i-ar fi transportat ulterior in localitatea Rodna.
Cantitatea de material lemnos, in valoare de aproximativ 945 de lei, a fost ridicata in vedera confiscarii.
Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Taiere fara drept si furt de arbori".

 

Depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice

La data de 18 martie a.c., politistii Postului de Politie Dumitra l-au depistat pe DN 17C, pe raza localitatii, pe numitul P.D., in varsta de 40 de ani, din orasul Santana, judetul Arad, in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Fata de barbatul in varsta de 40 de ani se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legala".

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii1526 vizualizări19 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0